Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ginttare
#276348 Cipralex 20mg jau vartoju 4 mėnesius, vistiek užeina liūdesys, nerimas, baimės, tai net nežinau, padeda jis man, ar nelabai. Gal jei nevartočiau, dar prasčiau būtų...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276369 Man jis visai nepadejo ,venlafaksinas ir pigus ir labai efektyvus man .
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#276404 Cipralex (Escitalopram) reiktu pavartoti ilgesni laika, pabandyk istempt iki 6 menesiu, gal pageres. Jeigu ne, kreipkis pas daktarus.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#276416 tai ir taip be daktaru cipralex negeriam ,nes jie kompensuojami .
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#277417 Man Cipralex labai padėjo nuo nerimo, visiškai nejaučiau jo, nieko nebijojau. Pasireikšdavo toks nerealumo jausmas, lyg viskas ne man vyktų. Labai slopino emocijas, jausmus. Kai kam tas patinka, bet man atsibodo būt zombe =)
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#284219 As ji vartoju jau 3men jauciuosi zmogumi,buna,kad uzeina ir liudesys,bet kam jis neuzeina cia normalu,tikrai geri vaistai,ir PA nueme ir mazesni nerima jauciu :))) dziaugiuosi jais :super
Parašė Baran
#286511 vartojau ir 30 ir 40 mg, absoluciai nieko, jokio efekto
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#286554 Tai cia jau labai didele doze :bloga ir kiek laiko vartojai?
Parašė Baran
#286564 isviso juos ilgai apie 3 menesius efekto nulis
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#286698 Na cia dar neilgai palyginus,as is pradziu 2men vartojau po 10mg po men pajutau pagerejima,po to 1men 15mg ir va neseniai 20mg bet jauciu pagerejima:) juos reikia maziausiai 6men vartoti.Kol kas as siais AD esu patenkinta:)
Parašė Baran
#286703 nieko ypatingo, tiek laukt tikrai neverta, silpnas yra, jeigu tau nera panikos ataku, socialines fobijos, obsesinio kompulsinio sutrikimo, generalizuoto nerimo, o tik depresija, tai gal tau ir tinka
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#286720 man uzeina ir panikos atakos,viskas ka tu cia isdestei,paprasciausiai as pradejau mastyti teigiamai,o visa tai pasireiskia jau maziau,visko buna,ir ypac rudeni suintensyveja,ir bliaunu ir kartais nezinai kur detis... Jei mastysi vien neigiamai tai niekas ir nepades,tikejimo truksta,nors truputeli.As jei ka tuoj pat bromo dar uzgerdavau,bet dabar kontroliuoju save.Uzsirasyk i lapa: Man kiekviena diena vis gereja ir gereja,man padeda vaistai,as esu laimingas,drasus,zvalus,energingas,draugiskas... ir pan. panaudok ir savitaiga.As va tikiuosi isbristi.Paskaityk Jusu pasamones galia knyga,atsirink tai kas atitinka tavo situacijai,zinok padeda,pradzioj bus sunku tuo tiketi ka tu sau iteigi,bet po to bus lengviau!Nepanikuok,kad panikuoji ir sveiki zmones puola i panika.Laikykis :)
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#286937 Saunuole Mango! Imkit is jos pavyzdi! :flo
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#287024 Aciu Gavelinni :))) as tikrai negaliu padeti,tik patarti is savo patirties,kai uzsisedi namie savaime ausku atsiranda socialine fobija,reikia iseiti is namu uzsirasyti i aerobika ar treniruoliu sale lankyti,kai issiskiri endorfinai zmogus jauciasi geriau,atsiranda pasitikejimas savimi laimes pojutis dingsta baimes,svarbiausia uzsibrezti tikslus,ir pradeti nuo mazu,aisku gerti vaistus ir tiketi,kad jie padeda,kai sergi gripu,juk taip pat vartoji vaistus ir tiki,kad pasveiksi B)
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#287995 Tiesa,dar norejau paklausti as vartoju escitaloprama Elicea,jis pigesnis nei Cipralex,internete pamaciau ju pilna,kitokiu gamintoju,ar yra koks skirtumas tarp ju?juk veiklioji medziaga ta pati,siaip sako,kad cipralex yra originalas!