Moderatorius: signs
- 2012 09 17, 21:22
Man jis visai nepadejo ,venlafaksinas ir pigus ir labai efektyvus man .
- 2012 09 18, 09:34
Cipralex (Escitalopram) reiktu pavartoti ilgesni laika, pabandyk istempt iki 6 menesiu, gal pageres. Jeigu ne, kreipkis pas daktarus.
- 2012 09 18, 10:39
tai ir taip be daktaru cipralex negeriam ,nes jie kompensuojami .
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 10 27, 19:31
As ji vartoju jau 3men jauciuosi zmogumi,buna,kad uzeina ir liudesys,bet kam jis neuzeina cia normalu,tikrai geri vaistai,ir PA nueme ir mazesni nerima jauciu
dziaugiuosi jais
dziaugiuosi jais
Gamta apsupa zmogu tamsa ir vercia ji amzinai verztis i sviesa.
- 2012 11 16, 10:04
Na cia dar neilgai palyginus,as is pradziu 2men vartojau po 10mg po men pajutau pagerejima,po to 1men 15mg ir va neseniai 20mg bet jauciu pagerejima:) juos reikia maziausiai 6men vartoti.Kol kas as siais AD esu patenkinta:)
- 2012 11 16, 14:13
man uzeina ir panikos atakos,viskas ka tu cia isdestei,paprasciausiai as pradejau mastyti teigiamai,o visa tai pasireiskia jau maziau,visko buna,ir ypac rudeni suintensyveja,ir bliaunu ir kartais nezinai kur detis... Jei mastysi vien neigiamai tai niekas ir nepades,tikejimo truksta,nors truputeli.As jei ka tuoj pat bromo dar uzgerdavau,bet dabar kontroliuoju save.Uzsirasyk i lapa: Man kiekviena diena vis gereja ir gereja,man padeda vaistai,as esu laimingas,drasus,zvalus,energingas,draugiskas... ir pan. panaudok ir savitaiga.As va tikiuosi isbristi.Paskaityk Jusu pasamones galia knyga,atsirink tai kas atitinka tavo situacijai,zinok padeda,pradzioj bus sunku tuo tiketi ka tu sau iteigi,bet po to bus lengviau!Nepanikuok,kad panikuoji ir sveiki zmones puola i panika.Laikykis
- 2012 11 20, 15:10
Aciu Gavelinni
as tikrai negaliu padeti,tik patarti is savo patirties,kai uzsisedi namie savaime ausku atsiranda socialine fobija,reikia iseiti is namu uzsirasyti i aerobika ar treniruoliu sale lankyti,kai issiskiri endorfinai zmogus jauciasi geriau,atsiranda pasitikejimas savimi laimes pojutis dingsta baimes,svarbiausia uzsibrezti tikslus,ir pradeti nuo mazu,aisku gerti vaistus ir tiketi,kad jie padeda,kai sergi gripu,juk taip pat vartoji vaistus ir tiki,kad pasveiksi
as tikrai negaliu padeti,tik patarti is savo patirties,kai uzsisedi namie savaime ausku atsiranda socialine fobija,reikia iseiti is namu uzsirasyti i aerobika ar treniruoliu sale lankyti,kai issiskiri endorfinai zmogus jauciasi geriau,atsiranda pasitikejimas savimi laimes pojutis dingsta baimes,svarbiausia uzsibrezti tikslus,ir pradeti nuo mazu,aisku gerti vaistus ir tiketi,kad jie padeda,kai sergi gripu,juk taip pat vartoji vaistus ir tiki,kad pasveiksi
- 2012 11 30, 12:45
Tiesa,dar norejau paklausti as vartoju escitaloprama Elicea,jis pigesnis nei Cipralex,internete pamaciau ju pilna,kitokiu gamintoju,ar yra koks skirtumas tarp ju?juk veiklioji medziaga ta pati,siaip sako,kad cipralex yra originalas!

ir kiek laiko vartojai?