Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Niko
ievazza rašė:

Nes man patinka šokis. :)[/quote]

O šitas pliusas atveria tą kitą minusą? Nors kam aš klausiu, jei šoki, vadinasi, atsveria :)[/quote]

Na, aš jau geriau darysiu tai ką mėgstu ir toliau nekęsiu visų žmonių, nei sėdėsiu kasoj ir nekęsiu savęs ir visų kitų už tai, kad ten sėdžiu. :)
Plius, sutaupau pinigų - nereikia eiti į sporto salę, nes dirbant visi kūno raumenys mankštinasi. Geras būdas palaikyti kūno formas.
Na, ir dar keletas dalykų, kurie mane ten laiko. :) Bet, manau, jau nebeilgam. :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#288182 pyyp!...eina pyyp! . .. :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule
Parašėievazza
maingirdas rašė:pyyp!...eina pyyp! . .. :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule :mule

Mangirdai, esi labai santūrus keikūnas =)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#288216 aciu...
Parašėievazza
#288238 BlEEEET :rek
ParašėZaibuke
#288364 Siandien dusioj gili sikna...
Parašėievazza
Zaibuke rašė:Siandien dusioj gili sikna...

Zaibuke, o tu ir avatara is sviesaus i tamsu pakeitei.. ;vokie
ParašėZaibuke
#288372 Daznai avataras atitinka mane ir mano nuotaikas :( ryt bus geriau...
Parašėievazza
#288379 Šviesos tavo duselei :flo
ParašėZaibuke
#288407 Ačiū brangioji...
Parašė vaiva123
#288527 visikas meslas.pabandziau iseiti iki pasto su viltimi,kad viskas bus gerai ir ...vidury keliones prasidejo baimes,panika,drebuliai.kad padetu,tai taip issikeikciau,bet nebera jegu.š...s
ParašėŠiršė
#289808 Kaip pasiruošti kalbėti tema "Kita mokykla - kitas pasaulis" vokiškai?.. Na žinoma, kadangi studentai galėjo patys siūlyt temas, tai atsirado, kas sugalvoja abstrakčią, idiotišką temą, apie kurią galima nebent š malt. Kažin, kokia galėtų būti tezė. Gal paklausti kokio pradinuko, nes tokia tema akivaizdžiai nebent dešimtmečio lygio. Pakeičiau bene 5 mokyklas, ir pasaulis kažkaip nepasikeitė.
onekenčiu nekenčiu š malimo ir temų, apie kurias gali nebent pablevyzgot.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#290347 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#291235 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Myskinas pyksta ant manes ,kad rasau apie susitikimus ...