Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė siakimirka
#236891 Laba diena visiems, po poros mėnesių su seroxatu (pirmas mėnuo buvo neblogas, o antras - sunkus) šeštą dieną geriu Magrilan. Įdomiai - trečią ir ketvirtą dienas jaučiausi puikiai, o vakar vėl pasijaučiau nekaip. Tikiuosi gerai veiks man šis vaistukas ir svorį sumažins, nes nuo seroxat per porą mėnesių priaugau 7 kg. :x
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#241550 Na, man iš visų antidepresantų prozacas geriausiai suveikė;)
Kitų net netoleruodavau.. tai svaigimas, džiuvimas burnoj, o blogiausia buvo
po Venlafaksino.. Galima sakyt savaitę lovoj pragulėjau. Nieko nevalgiau..
Siaubas kažkoks;) Po prozaco nepasireiškė bent jau kol kas jokio šalutinio
poveikio... Tik nežinau ar jis tikrai gydo depresiją? Jeigu žmonės vartoją jį
metų metus ir vėl grįžta...?
Parašėnemoku
Anitezė rašė:Tik nežinau ar jis tikrai gydo depresiją? Jeigu žmonės vartoją jį
metų metus ir vėl grįžta...?

Aš pasveikau kai vartojau prozacą. Jau nebegeriu jokių vaistų apie pusantrų metų. Aišku, būna man ir geriau, būna ir blogiau, bet manau, kad dėl to, jog blogiau būna ne depresija kalta. :DD

Vėl grįžta prie vaistų tai ne tik prozako atveju, ir su kitais vaistais būna, kad depresija pasikartoja.
Parašė Gercyk
#242200 Ar Prozacas yra stimuliuojantis vaistas ar raminamaji poveiki turi?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#289981 Grįžtu nuo rytdienos prie flux...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#289982 =) as x2 bandau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#290100 O gali būti, kad iškart poveikį jauti? Nes aš žymiai aktyvesnė, tokia senai buvau. Arba mane anafranil slopino, nors gyd. sakė, kad jie aktyvina... Gėriau keturias anafranil tab. Prieš anafranilį gėriau flux dvi tab., bet trūko aktyvumo (miegojau ištisai) ir pakeitė, nusprendžiau kad flux buvo geriau ir vėl grįžau. Nu kitas žmogus esu...
Parašė burial
kunigaikštisMyškinas rašė:O gali būti, kad iškart poveikį jauti? Nes aš žymiai aktyvesnė, tokia senai buvau. Arba mane anafranil slopino, nors gyd. sakė, kad jie aktyvina... Gėriau keturias anafranil tab. Prieš anafranilį gėriau flux dvi tab., bet trūko aktyvumo (miegojau ištisai) ir pakeitė, nusprendžiau kad flux buvo geriau ir vėl grįžau. Nu kitas žmogus esu...

prozacas labiausiai aktyvuoja is visu SSRI
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#294201 Džiaugiuosi, kad užtenka vienos tabletės.
Vis mažiau tų vaistų... :)
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#295072 Aš irgi grįžau prie fluoksetino.Tai buvo pats pirmas mano antidepresantas kurį buvo išrašę,berods prieš trylika metų(tuo metu dar kompensavo Prozac'a).Dabar geriu Flux.Dar kartu išrašė Fluanxol,Truxal ir leidžia Relanium.Žiauriai bijau kartu gerti neuoleptikus,kad vėl svoris neaugtų :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#295807 Man Flux siaubingai nerima kelia ir nuolat jaučiuosi sudirgusi.Nemiga dar atsirado...Ar kam nors taip buvo?Kokius papildomai vaistus geriate?
Parašėguess
#296380 Aš dar tik ketvirta diena kaip geriu Flux. Kol kas aišku jokio poveikio nejaučiu, bet toleruoju manau neblogai, jokių baisių šalutinių poveikių nėra. Sakė psichiatras, kad jis turėtų aktyvinti ir neaugina svorio, mažina apetitą. Labai apsidžiaugiau, nes nuo risperidono daug priaugau. O šiaip dar geriu vakarais quatepinum :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#297141 guess as irgi su kvetiapinu derinu...

kadangi prasimusa ikyrumai, nuo ryt flux 3 tab. [60 mg berods] nezinau nezinau....
Parašėguess
Virtual rašė:guess as irgi su kvetiapinu derinu...

kadangi prasimusa ikyrumai, nuo ryt flux 3 tab. [60 mg berods] nezinau nezinau....

Po kokių poros savaičių, jei nepamirši parašyk ar nepakilo apetitas, nes čia kažkas rašė, kad nuo tokios dozės pakilo. Aš bijau, kad ir man padidins ir vėl grįš apetitas... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#297170 pas mane jau dabar su 40 mg apetitas nesveikas... aisku dar kvetiapinas 600 mg, elontrilio 300mg ir valios nulis atsiliepia. Edu is streso. Tkiuosi priesingai, kad sumazes