Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287998 aš dabar geriu Escitalopram Teva,vietoj cipralex ir toks pat veikimas.Dar nieko vaistinej nereikejo primoketi ...
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#288002 o tai gerai,reikes taip ir padaryti,ir moket nereikes :DD
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#288005 šitu Escitalopram Teva vaistu buvo 1 dežute ,o kita užsake i skola .Aš sakau palauksiu vaistininkei ,gamintojas -Nyderlandai .
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#288007 Gali vartot bet kokios firmos Escitalopram. Cipralex yra gal pats brangiausias. As jo niekada neperku. Cia suinteresuotos farmacijos firmos iskisti brangius produktus. As tai perku pacius pigiausius Actavis firmos, vistiek sudetis yra lygiai tokia patis! Geros sveikateles!
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#288094 Aciu dabar jau zinosiu,gyveni ir mokaisi:))
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#290699 Kagi.. atejo ir i mano darza tamsios dienos. Apie tai plestis nenoriu, taciau Cipralex yra kazkas nerealaus. Neturiu su kuo palyginti, nes tai pirmieji (ir tikiuosi paskutiniai) antidepresantai su kuriais susiduriau. Isjungia taip, kad nesijauti niekaip (bent jau mane), kas is esmes yra labai gerai nes imanoma blaiviai mastyti.

Turiu viena klaustuka - sutrikusi koordinacija, atminties blackuot'ai ir linksmumas neitema tai normalu?
ParašėKatastrofa
Morpheus rašė:Kagi.. atejo ir i mano darza tamsios dienos. Apie tai plestis nenoriu, taciau Cipralex yra kazkas nerealaus. Neturiu su kuo palyginti, nes tai pirmieji (ir tikiuosi paskutiniai) antidepresantai su kuriais susiduriau. Isjungia taip, kad nesijauti niekaip (bent jau mane), kas is esmes yra labai gerai nes imanoma blaiviai mastyti.

Turiu viena klaustuka - sutrikusi koordinacija, atminties blackuot'ai ir linksmumas neitema tai normalu?

Visi trys punktai yra normalūs, nes ką tik pradėjai vartoti, kaip supratau, o tai tiesiog šalutiniai, kurie praeis. O linksmumas juk gerai :achtung
Parašė burial
#290734 mano atsiliepimai apie esciltaloprama irgi tik geriausi
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#290744 Gėriau Escitalopram Alvogen. Šitas generikas žymiai blogesnis už originalą.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#290747 Kaip tik vel planuoju dasipirkti Escitaloprama. Gerdavau Cipralex, kaip supratau is komentaru, Alvogen - blogi, Teva - geri? Gal dar kokiu atsiliepimu yra?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#290789 Grynai teoriskai galvoju, kad nera taip jog vieni geri, o kiti blogi. Tiesiog be pagrindines veikliosios medziagos pas vienus yra kazko, ko nera pas kitus.
Cia kaip su suriais - sudetis ta pati, o skoniai skiriasi. Arba Jacobs kava.. sudetis ta pati, taciau LT, PL, ar DE rinkoms ji gaminama skirtingai. Vienintelis teisingas variantas yra ragauti.
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
#290923 sveiki.jungiuosi prie jusu.
man taip pat israse Cipralex,ir po menesio dar prijungsiu Tiapridal.
geriu cipralex dar tik kokia savaite,kol kas neigiamu simpomu nepastebejau,tik pirmas dvi diena slabai galva skaudejo..bet nzn ar siaip ar del tu vaistuku..nors ssiiap daznai vaiskatu skaudancia galva.taigi vilouosi kad man sitie vaistukai pades susitvarkyti,susikonsentruoti,nepratrukti taip kaip dazniausiai buna :(
Vartotojo avataras
Parašė kristiusa7
#291064 As taip pat pradejau vartoti Ciproleks,kol kas dar nepilna savaite,tai vaikstau stipriai apgirtusi.tikiuosi su laiku praeis.kol kas asaru lyg maziau,tik dinges apetitas ir sutrikusi kordinacija siek tiek neramina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#291080 Pas mane irgi apetitas nelabai koks (irgi Ciplalex geriu).
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
LIXXA rašė:sveiki.jungiuosi prie jusu.
man taip pat israse Cipralex,ir po menesio dar prijungsiu Tiapridal.
geriu cipralex dar tik kokia savaite,kol kas neigiamu simpomu nepastebejau,tik pirmas dvi diena slabai galva skaudejo..bet nzn ar siaip ar del tu vaistuku..nors ssiiap daznai vaiskatu skaudancia galva.taigi vilouosi kad man sitie vaistukai pades susitvarkyti,susikonsentruoti,nepratrukti taip kaip dazniausiai buna :(

Galvos skausmas yra ir pas mane. Koordinacija atsistate, apetitas buvo dinges, taciau grizo. Zodziu viskas lyg ir stojo i savo vietas.
Geriu vakarais, tai kartais nes susapnuoju ka nors idomaus :achtung