Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#169732 Isleidau 400 Lt kosmetikai ir tai tik pradzia. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169940 Grįžau parūkiusi ir užsiplikiau arbatos. Kambariokė klausia, ar liko vandens. Atidariau virdulį pažiūrėt ir akyse stojo rūkas, neperregima migla... Sutrikau labai.

(Aš nešioju akinius. Ir mano sutrikimą greit išblaškė kambariokių juokas del aprasojusių mano akinių. :D )
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#174036 Basomis pasivaikščiojau po pusnis :))) ufff... bet kaip atgaivino kūną ir sielą... Nerealu.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#174304 pabegau is ligonines priemimo :bloga
Parašėnemoku
#175325 nenuejau pas psichologa. puikus pirmasis ispudis
Parašėnemoku
#175582 Galima sakyti, nusipirkau gabalėlį picos už 50Lt. :D
ParašėKūnas
#180051 Viską mokėjau, nieko neparašiau. Esu vaikščiojanti bėda, tik skirtingai ne patarlėje, tokios bėdos vaikšto po vieną. :sado
Parašėnemoku
#180138 Nenuėjau atsiskaityt, nors mokėjau. Ir rytoj net nežadu nueit.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#180334 tikrai kvailą:apvariau savo aukletoją,kuri nera blogas žmogus,tiesiog buvau apimta apatijos ir kažkokio keisto jausmo...ji iš manęs išgirdo per daug aštrią kritiką...įskaudinau ją...matomai pravirkdžiau...ji to nenusipelno...labai kvaila
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#197256 sendien dvi kvailystes iskreciau nusipirkau telefonui papildyma uz 10 lt ir ismeciau i siuksline turejau pirktis kita, o kita kvailyste tai vakar supyle maisiuka krujo ir paleido pasake po keliu dienu kraujas truputi sustipres ir darysim chemoterapija as jos siaubingai nenoriu tai uzverziau ranka isiduriau i vene ir leidau kraujui teketi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200190 Padovanojau vienam žmogui puodelį ir pati jį sudaužiau :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249435 Kivircijausi cia. Tfu, bjauru. Kvanka.
Tylesiu kaip zeme.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249861 As vel is pykcio valgau..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273185 sudauziau asoti su vandeniu...