Moderatorius: signs

Parašė burial
maumuo rašė:
burial rašė: .....bet pritariu tau, kad daugelis cia esam legalus narkomanai :kazokas

narkomanai bent kaifą gaudo, o mes tik laukiam kol kepenai su inkstais mums pasakys "viso gero".

Daugeli vaistu skaido skirtingi fermentai, tai gaunasi cia truputi perdeta ta kepenu "suejimo" baime, bent jau gydytojas, rasydamas vaistus, turi zinot, kurie vaistai nesipjauna tarpusavy del vienos rusies fermentu ir tada tikrai nereikes atsisveikint su kepenim B)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#290595 Na dar priklauso nuo amžiaus, mano metų žmogui jei atsibudus, ryte, niekas neskauda vadinasi jau esi miręs :D
Parašė Violeta.
maumuo rašė:Man irgi juos prirašė, jau mėn kaip geriu - jokių šalutinių - jokių pirmutinių poveikių nejaučiu :D
Čia, čia matyt todėl, kad geriu visokius antidepresntus saujomis, iš ryto šitą po pietų sertraliną vakare mirtazapiną (dar kartais kokį benzodiazepiną kai kraujospūdis pakyla). Depresijos nejaučiu jau senai... na gal tik kartais baimė apima prisiminus kaip buvo, galvoju rišti su tom tabletėm.. tik va dar vis nesirįžtu.. ir gydytoja nieko apie tai neužsimena.

drąsus eksperimentas su savim.
Parašė Baran
#293965 sveiki, ar dar kam teko juos vartoti? kai isgeriu tablete jauciuosi labai nerimastingas, neramus, sujaudinimas, yra buve ar ir yra kam nors taip?
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#306200 Žiūriu, kad apie šį vaistą diskusijų šiuo metu nėra, tai gal mažai kas vartoja šį vaistuką...? :? Gal pasirodysiu žiopla, bet nesuprantu, ar tas vaistas gydo depresija ar jis labiau po depresijos išgyjimo padeda atgauti jėgas ir pan.? To tai nesuprantu... :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313757 gal kas vartojat si vaista?ar padeda? man israse 150mg tokiam buteliuke galvojau ispradziu kad sirupas :achtung o viduje radau tabletes ir dar kazkos plasmases gabalas bet tai manau dregmes sorbentas kiek suprantu geriu 4 dienas bet kolkas nieko nejauciu
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#313765 as geriu 300 dabar, galiu gert galiu negert nieko nejauciu :D bet nutraukus svyruoja busena
Parašė Kesone
#315242 Geriu rytais ir aš šita vaistą 150 mg, jau keturios savaitės,. Prieš tai gėriau Escitalopramą. Nepasakyčiau, kad labai jaustusi poveikis, nors vieną gerą dalyką davė šis vaistas, mečiau rūkyt. Wikipedijoj parašyta, kad jis padeda sumažinti potraukį nikotinui, ir iš patirties galiu pasakyti, kad rūkyti išties praktiškai nesinori. Šiap nuo jo neauga svoris, ir net jaučiasi sumažėjąs apetitas dienos metu. Dėl nuotaikos, tai toks vaizdas, kad pradėjau jausti emocionaliai liūdėsį, nes buvau truputi kaip užglūšintas, o jį geriant net kelis kartus buvo užėjąs toks liūdesys kad teko išsiverkt, bet po to palengvėjo nes puse metų negalėjau to padaryti :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#315243 Sveikinu metus rūkyti - tai didžiulis pasiekimas, net jei metimas ir buvo lengvas. Toliau linkiu, kai nebegersi šių vaistų, nepradėti rūkyti vėl. :flo
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#316998 Dar tik dvi dienos, kai geriu šituos vaistus, tai efekto kol kas nejaučiu. Tik tiek, kad nustojus gerti mirtazapiną, iškart dingo ir žvėriškas apetitas. O dar pasiskaičiau čia, kad šitie mažina apetitą, tai neramu, neramu. Visai nenorėčiau numesti svorio...
Parašė K2_fujativeK2
Tuštuma rašė:Dar tik dvi dienos, kai geriu šituos vaistus, tai efekto kol kas nejaučiu. Tik tiek, kad nustojus gerti mirtazapiną, iškart dingo ir žvėriškas apetitas. O dar pasiskaičiau čia, kad šitie mažina apetitą, tai neramu, neramu. Visai nenorėčiau numesti svorio...

nukris svorio nemazai nutraukus mirtazapina
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#317277 „Alerginės reakcijos
Kai kuriems žmonėms Elontril gali sukelti alerginių reakcijų. Jos gali būti tokios:
- odos paraudimas ir išbėrimas (panašus į įsidilginimą), pūslelės ar niežtintis gumbuotas odos patinimas (dilgėlinė).
Jei atsirado kokių nors alerginės reakcijos simptomų, nedelsdami kreipkitės į gydytoją. Daugiau tablečių negerkite.“

Ar kam taip buvo, kad bėrė nuo šitų vaistų? Aš visas rankas ir kojas baigiu nusidraskyt. Vaistinėje paklausiau, tai sakė, kad gali būt ir laikina alergija, pirma organizmo reakcija. Tai kol kas nenutraukiau vaistų. Pas gydytoją eisiu poryt. Mane ir nuo fluanxol iš pradžių bėrė, bet paskui praėjo...
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319529 mano daktare atostogose tai nuejau pas kita isirasyt vaistu vartojau 100mg sertralina, tripidali ir 3mb bromezepama 3k/d sako keiciam gydima israse iskart 300mg elontril 30mg mirtazapino ir 50mg truxal jau 3 diena kankinuosi nerimas baisus, parduotuveje galvojau kad is koto isvirsiu panika, namuose nerandu vietos vaikstau kaip zombis galvoju ar cia salutinis elontril ar abstinencija vartotu vaistu...?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#319530 gal abstinencija labiau...
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#323301 Sveiki,
Prieš tai ilgą laiką gėriau Cymbaltą ir Escitalopramą, bet po eilinio atkryčio jie jau nebeveikė pakankamai gerai, todėl gydytoja nusprendė pakeisti į Elontril. Dabar praėjo lygiai dvi savaitės po Elontril 150g vartojimo pradžios. Pojūtis toks, kad senieji jau nustojo veikt, o naujasis dar nepradėjo. Savijauta yra visiškai šūdina. Jaučiuosi kaip nieko vertas mėšlo gabalas. Kartais užeina noras verkti, tenka pasiduoti. Mintys apie charakyri irgi visiškai priimtinos. Dar kartais ausyse spengia, kartais tas spengimas pulsuojantis. Iki vizito pas gydytoją liko dvi savaitės...