Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#292743 Jon Krakauer Į laukinį pasaulį. Nebloga žurnalistika.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#294335 Neseniai baigiau Michel Houellebeq "Elementariąsias daleles". Laukia Dostojevskio "Užrašai iš mirusiųjų namų".
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#294438 "Gėlės Aldžernonui" - Daniel Keyes ir L.Lavaste "MES. LIETUVIAI. Vadovėlis, kaip suprasti lietuvius ir jais naudotis".
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#295039 P.Rudalevičienė "Sužeistieji. Iš psichiatro užrašų".
D.Seltzer "Lemties ženklas".
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#295241 Apsirgusi esu, tai sėdžiu ir skaitau...

Šiandien pradėjau Kurt Vonnegut "Žmogus be tėvynės". Nedidelė knygutė, man patinka Vonnegutas, o dar jei vertimas geras, tai visai liuks. :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
kunigaikštisMyškinas rašė:
Šiandien pradėjau Kurt Vonnegut "Žmogus be tėvynės". Nedidelė knygutė, man patinka Vonnegutas, o dar jei vertimas geras, tai visai liuks. :)

Tas diedukas tai geras :-)

Aš baigiau Paul Bowles „Voro namai“. Labai patiko.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#296721 skautau paulo coelho Alchemiką...blyn tokia maža ir taip sunku susikoncentruot...pusė per mėnesį įveiikiau...dešimt kart nuo pradžių...feilas...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297306 "Mirusiems nėra ramybės" - dvidešimt šeši autoriai. Suintrigavo...
Vartotojo avataras
Parašė avio
#297587 Sartre'o 'Žodžiai' + Bukowskio 'Holivudas' + Parulskio 'Murmanti siena'.
taip, 3 iš karto.
taip jau gavosi.
Parašėhappymouse
#297601 Witold Gombrowicz "Kosmosas". tikrai šiek tiek kosminė knyga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
avio rašė:Sartre'o 'Žodžiai' + Bukowskio 'Holivudas' + Parulskio 'Murmanti siena'.
taip, 3 iš karto.
taip jau gavosi.

Man irgi gaunas kai kada, kad skaitau kelias knygas iš karto. :)))
Dabar skaitau kaip rašiau "Mirusiems nėra ramybės" ir vartau "Sofijos pasaulį", kurią kažkada skaičiau jau.
Norisi kažko rimtesnio, teks eit į biblioteką, kurioj senokai buvau. :birst:
Parašėhappymouse
#297910 kaip ir Myškinas, skaičiau "Gėlės Aldžernonui", šiandien pabaigiau. Na, kažkas neįtikėtino ir lendančio į "dūšią".
"Kosmoso" jaučiu, kad turbūt nebeskaitysiu, bet dar turiu C. McCarthy "Kelias", tai tikriausiai imsiuos šios. Nors šiandieninis skaitalas dar buvo photoshopo atmintinė :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#298006 Friedrich Nietzsche "Štai tiap kalbėjo Zaratustra" bei Robert Wicks "Nietzsche".
Ir dar šiandien gavau pora Nietzsche's knygų ir vieną apie jį. Bus labai Nyčiška vasara :lakstau
Parašėhappymouse
#298208 "Gėdos" nebeskaitau, kažkaip ne tas, ko norisi, dabar skaitau "aš aptarnavau Anglijos karalių". šizova knygelė, bet kol kas kabina.
tačiau rytoj eisiu iš bibliotekos pasiimt "skrydį virš gegutės lizdo" ir "Tartiufą" (turbūt eisiu į to paties pavadinimo spektaklį) =)