Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261909 Pas mane panašiai,tik mano diagnozė F33.1 ( Pasikartojantis depresinis sutrikimas, vidutinio sunkumo depresijos) Man irgi mieguistumas nepatinka,todėl paprašiau kad nutrauktų Eglonyl nakčiai.Bet va,padidinus Cymbalta dozę gavosi keistas dalykas-lyg ir turėtų labiau aktyvinti,bet man kažkoks silpnumas atsirado.Na,bet gal čia tik mano organizmas taip reaguoja,pažiūrėsiu kaip bus vėliau. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273904 Parasykit gal kas geriat Cymbalta,as jau rasiau ,kad nieko geriau nesijauciu.As labai daug vaistu geriu ir nesuprantu kurie padeda.Tik jauciu ,kad ketipinor miegui ,o dienai lexo tinka.
Ar yra tokiu forumo nariu ,kurie nuo Cymbaltos 60 mg pasveiko? Galvoju ,ka daryti ,kad butu geriau.As jau geriu ir nuo skausmo ,nes neimanoma kenteti .
Parašė Baran
#273905 nuo ko tau skausmas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273906 Jau daugel metu kenciu nuo nemigos,nerimo ir didelio galvos skausmo.Nemoku paaiskinti ,reikia pajausti ta skausma.Bet buna momentais geriau.Cia galima isproteti ,taip skauda.
Parašė burial
maingirdas rašė:Jau daugel metu kenciu nuo nemigos,nerimo ir didelio galvos skausmo.Nemoku paaiskinti ,reikia pajausti ta skausma.Bet buna momentais geriau.Cia galima isproteti ,taip skauda.

is biopsychiatry.com

Many depressed people suffer from poorly-defined aches and pains, persistent fatigue, and shoulder-, neck- and back-pain. Duloxetine relieves both the somatic and emotional symptoms of depression.

siaip norepinephrino reabsorbcijos inhibitoriai neblogai gydo somatinius skausmus, tai gal kolkas nepasiduok su situo vaistu. Gali pabandyti 60mg x 2 kart dienoj, ryte ir per pietus
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273931 aciu burial :flo
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273944 galvoju ,o jeigu su daktare pasitarciau ,kad po dvi tabletes gersiu.Juos grieztai su receptu parduoda.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273970 Gerai,kunigaiksti Myskinai ,gydytojui viska pasakysiu ,nes kentet daugiau negaliu.Taloneli pas pschiatra turiu tik spalio 3 dienai ,o dabar gersiu tuos vaistus ,kuriuos turiu.Jauciu ,kad mano sveikata ,ne vien nuo vaistu priklauso.Teisingi jusu patarimai ,kad per ilgai sedziu prie kompo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#286719 tai aš vienas forume geriu Cymbalta ? kažkur skaičiau ,kad nuo šiu vaistu gaminasi laimes hormonai ....
gal ir padeda ,negali suprasti ,kai daug vaistu geri ,nuo visu ligu ...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#290429 as jau negeriu Cymbaltos ,man daktare pakeite i Escitalopram
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
maingirdas rašė:as jau negeriu Cymbaltos ,man daktare pakeite i Escitalopram

Labutis,

Aš šiuo metu geriu Cymbalta. Pradžioje lyg ir padėjo, užblokavo blogas mintis, truputį stabilizavo, tačiau kažkokios euforijos, noro veikti, energijos nepajutau. Tuo metu buvau nuo Mirzaten priaugusi apie 11 kg, tai Cymbalta man padėjo juos numesti, normaliai, kas mėnesį po 1 kg. Atrodo valgiau tą patį, tačiau lyg apetitas buvo sumažėjęs. Bet dabar jau nenoriu, kad toliau svoris kristų. Gydytoja sakė, kad keisim tikriausiai į anksčiau naudotą Asentrą. Tuo labiau, kad man Cymbalta mažai padėjo, pavasarinės duobės tokios pat baisios kaip ir rudeninės :x

Escitalopram vartoja mano pažįstamų ne vienas, bet iš jų kalbų nematau, kad jiems būtų geriau. Pliusas, jei gerai pamenu, kad vaistai nemokami. Bet čia juk kiekvienam skirtingai, kaip ir man - juk daug kam labai tiko Cymbalta. Nesuprantu, kodėl mano psichiatrė juos taip giria? ;clap
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#295297 kokie vaistai padeda ,tuos ir gerk .Aš geriu tuos vaistus ,kuriuos skiria gydytojas.Mirzaten prašiau ,kad nerašytu ,nes sako nuo ju svorio priaugi .Escitalopram tik dabar nemokami ,prieš metus atsimenu reikedavo primoket.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#295306 Kad man nei vieni nepadeda 100 proc. Tarkim kalbant, kad va geriu ir jaučiuosi pilnavertė, patenkinta gyvenimu. Šalia antidepresantų dar kartais paskiria Xanax, kuris man šiaip sau, Lexotanil - irgi jau senai pažįstami ir jie mane labiau slopina. Paskutinį kartą išrašė Somnols, nes jis mane stimuliuoja, geriu jį dieną. Pusė tabletės ir aš aktyvesnė. Šiaip jie yra miegui, bet manęs nemigdo. Patys antidepresantai tai tik pagerina bendrą būklę, galiu atsikelti, kažką veikti, ašaros nebyra ir pan. Labai nenoriu naujus antidepresantus bandyti, nes tos pirmos dienos būna baisios :x Supratau tik vieną, kad reikėtų kompleksinio gydymo. Bet tam dar nesiryžtu, t.y. gultis į ligoninę ar eiti į dienos centrą.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#295309 ohooooo....avatarą gal susimažink...prajuokino :D