Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#291187 :x O Viešpatie.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
svetimapalata rašė:susipjausčiau rankas

Gaila,kad taip atsitiko...
Parašėhappymouse
#294503 pasiėmiau adatą ir įsivėriau auskarus. negaliu nustot juoktis iš to, nors nelabai kas čia juokingo, bet kažkoks absurdiškumo jausmas apėmė, dar prieš kelias dienas mamai sakiau, kad pati tai jau tikrai nesiversiu, o dabar ėmiau ir iš oro sumąsčiau įsivert. ojėj :D
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#294510 Bet tai turejo skaudi procedura buti :bloga
Parašėhappymouse
#294530 žinai, keista, bet beveik visai neskaudėjo, viens ir pralindo adata, pamenu po lūpa kai vėriausi seniau, tai dabar galiu palygint, kad labiau skaudėjo, nors tada atrodė, kad nieko čia tokio.
nežinau, gal kiek ir šizinimas čia buvo, nes paskui jautėsi kažkokia afekto būsena, bet nesigailiu :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#294531 Tai tada puiku viskas =)

As pati vienoj ausy 4, kitoj 2 skyles turiu ir nesioju pilnas auskaru. Ir labai faina =) As uz auskarus =) Tik as pati neisdrysau tokiai procedurai, salone man susaude ausis :)
Parašėhappymouse
#294533 kai auskarai suderinti, tada visai gražu ir daugiau jų. man kol kas užteks ir dviejų skylių per abi ausis :) o dabar dar vieną neįtikėtiną (kaip sau, tai tikrai) dalyką darau - nagus lakuojuosi :D bus tamsiai rudi :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#294534 Super :super
Parašėhappymouse
#294536 neee, nagų lakavimui aš nesutverta :D :x
kelis kartus lakavau ir valiau, bet nei viena spalva neįtiko, kažkaip nekaip atrodo ir netinka prie manęs :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#294537 Tereikia iprasti :)
Parašėhappymouse
#294538 na, pasirinkau vidurį ir nusilakavau beveik bespalve, tik su smulkiais blizgučiais, iš esmės nesimato, bet nagai šiek tiek spindi kaip su bespalviu nulakavus :)
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#294859 Facebook'e užsistačiau, kad šiandien mano gimtadienis. Tai visi pažįstami, visos giminės pasveikino su gimtadieniu. O tada prisipažinau, kad apmulkinau, tai spėkit, ar visi liko patenkinti? Žinoma ne! Metų metais sveikina mane su gimtadieniu, o dabar neprisiminė tikrojo :D įsižeidė, matot. Na, buvo ir tokių, kurie prisiminė, kada mano tikrasis gimtadienis :)
Parašėhappymouse
#295356 įkišau galvą į šaldiklį ir pridėjau liežuvio galiuką prie sienelės. ir atplėšiau. ir prisigėriau kraujo :bloga
iš tiesų tai juokas ima iš savo dauniškumo, bet kita vertus, tai jau ima gąsdinti, kad darau tokias nesąmones. :achtung
Parašėhappymouse
#295357 oi, tas žvengas truputį ne į temą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#295360 įsipjoviau į šlaunį ryte. tai dar dabar nenustoja kraujuot iki galo :bloga