Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#295380 panos panos...kokias nesąmones krečiat...bet jus suprantu,nes taip ir pati elgiuosi......šiandien buvom restorane su draugėm..man kaip sakoma banga užėjo,pakilau nuo stalo niekam nieko nesakiau apsisukau ir išėjau....pz kas man daros....
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#295385 bet aš žiūriu, šiom dienom visiems ligos paūmėja, ypač tokios, kaip mūsų. kas čia daros.. vieną dieną venas persipjoviau ant riešo, kitą ant šlaunies revą pasidariau... kas čia visiems daros....
Parašėhappymouse
#295403 persivėriau žiogelį per odą vidury pamokos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#295408 Iki visom...Laikykitės...tegul geros jėgos jus saugo ir nepalieka vienų...tikiuosi grįžus rasiu jus besidžiaugiančias gyvenimu..ir be jokių britvų ar žiogelių...... :heart
Parašėhappymouse
#295411 laikykis ir tu! :jap :heart
Vartotojo avataras
Parašė Eclipse
#296185 įskaudinau žmogų.. pasidaviau
Parašė Mažoji
#296263 Atkritau. Man labai reikia pagalbos ir išsikalbėjimo.
Parašė svetimapalata
#296404 Vos neiššokau iš aštunto aukšto...
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#296428 nusiskutau galvą plikai. :D o aš mergina :D
Parašėhappymouse
#298060 nuvaliau pc ekraną. nieko tokio, ar ne? bet, man atrodo, kad nuvaliau su visa danga :bloga bet kas beliko daryt, beveik nieko nebesimatė, ir šiaip apčiaudėtas buvo, tai su drėgnu skudurėliu patryniau tas vietas ir žiūriu šviesūs plėmai gavosi, tai nutryniau visą ekraną.. dabar net nežinau, čia blogai ar nelabai padirbau :achtung bet yra kaip yra, dabar bent jau matosi, per ekraną kažkas :kazokas
Parašėhappymouse
#299990 užgesinau nemažai cigarečių sau į delną :)))
ir parašiau savo buvusiam draugui :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
happymouse rašė:užgesinau nemažai cigarečių sau į delną :)))
ir parašiau savo buvusiam draugui :bloga

Turėjo skaudėt.. Liks randai, ar nesigailėsi po to? Jei kas pastebės?
Parašėhappymouse
#299996 o draugui parašiau ilgiausią litaniją, o jis sako "būtų užtekę ir labas, kaip laikaisi?" :D
o dėl randų tai ant delnų nelabai matosi. aišku, skaudėt skauda, bet man to reikia. :)
Parašė Division of Joy
#299998 O tai tau patinka skausmas ar randai ? papasakok daugiau :/