Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#285954 nerimauju del uždaro dienorasčiu skyriaus...
Parašėievazza
#288134 nerimauju dėl to, kad nesugebu susikaupti ir rašyti diplominio... :verkiu :egles:

Einu pašoksiu prieš veidrodį :pupos
Parašė vaiva123
#288528 nerimauju,kad baigsis biuletenis,o sveikata negereja.kaip reikes dirbti??
Vartotojo avataras
Parašė Eclipse
#291089 Dėl to, kad ir vėl smunku žemyn :/
Parašėievazza
#291830 nerimauju dėl to, kad mano parašytas bakalauras gali būti š vertas, ir aš jo neapgynsiu.. dar nerimauju, kad taip ir nesusirasiu darbo, ir ilgainiui palūžiu visiškai, arba išprotėsiu... arba bus ir tas ir tas..
Parašė svetimapalata
#291902 dėl artėjančios mokslų pradžios, po ilgų akademinių atostogų...taip bijau..
Vartotojo avataras
Parašė Eclipse
#291904 nes viskas tai kyla lyg dangaus, tai krenta giliai į apačią, kad esu tokia nesusipratusi, pati nesuprantu ko noriu, kas gerai, o kas ne.. Kažkokia neaiški. Manau man reikėtų pailsėti, nuo visko...
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#291961 nes nežinau kaip išgyventi.
Vartotojo avataras
Parašė Eclipse
#293904 eilinį kartą jaučiuosi pasimetusi, kažkokia twisted, neaiški, sumaišyta.
Parašė svetimapalata
#293918 nerimauju dėl mokslų...niekaip negaliu susikaupti
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#294736 dėl rytojaus darbo.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#294795 nerimauju del dabartines savo padeties gyvenime
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#294832 Nerimauju dėl V. ir dėl savęs. Dėl savęs, kad likau viena.
Vartotojo avataras
Parašė audrar
#296414 ...del to,kaip isgyventi ir kaip gyventi toliau,kai viskas (beveik viskas) juoda.
Parašėhappymouse
#299089 nerimauju, kad šiandien reiks eit pas savo senąją psichiatrę (o su ja santykiai tikrai ne per geriausi buvo), nes maniškė atostogauja, o man vaistai baigėsi. tai neramu, kad susiginčysiu, leptelėsiu ką nors, kad neišrašys vaistų dviem mėnesiams.. :bloga