Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2179 eisiu pagulėt į mūsų kiaurą vonią su druskom, paskui išsitepsiu atspalvį suteikiančiu losjonu. kai išsišveisiu vonią
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2227 prašom :wink: malonu, kad patinka :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2509 jau palepinau. prisipirkau spalvotu saldainiuku ir riesutu.
ParašėSandra
#2556 LEPINU SAVE FORUME :D
ZINOKIT KOKIA JEGA, KAI ESI VIENA NAKTI...RASAI KA NORI :D :D :D
SU SAVIMI PASISNEKI :D ISMOKSIU BENDRAUTI PATI VIENA SU SAVIMI :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2800 šiandien po pietų daugiau darbe nebedirbsiu, tik sėdėsiu forume ir žaisiu online žaidimą Travian.
ParašėSandra
#2946 grizau is gimtadienio, pabuvau cia, jau 03:17 nakties, pats laikas save palepinti...nera vaiko, einu i vonia, pasimsiu "zmones" paskaityti ir suvalgysiu banana :D
Kodel as pasidariau naktine? Ar man kas negerai?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2976 visiškai nieko darbe nedirbsiu. nič nieko. tik sėdėsiu forumuose ir žaisiu travianą.
Parašė Aqua
#2981 As irgi nebedirbsiu :roll: . Paskaitinesu internete ka nors, pazaisiu.
ParašėSandra
#3082 ir as nedirbsiu, tik siuksles issinesiu ir prasiurbsiu...ieskosiu buto toliau
ParašėSandra
#3138 viska ivykdziau :D
ParašėSandra
#3440 lepinsiu nueidama siandien miegoti iki 24 h. kazin spesiu, nes turiu 2 minutes.....Lekiu.....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4732 nieko neveikimu darbe. apgailėtinas tingėjimas. bet šiandien aš labai apatiška.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#7162 Pasidarysiu veidui kauke ir eisiu i saunariuma
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Sandra rašė:o as eisiu i vonia su KISS cidru, nes dvi dienos pragaro issekino juodai....

Ar tai reiskia, kad pilna vonia KISS cidro? :shock: Galingai...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#7210 šiandien be galo nuodemingai save lepinu, esu pas mama ir valgau visokius rafaelo, ferero roche, bei kitus saldainius ir sokoladus. o vakare, kai ji gris is darbo, gersim vermuta. sugalvojau, man reikia gerti chroma, kad nenoreciau saldumynu.