- 2012 10 06, 19:18
man ji ligoninei bande duot tai apimdavo didele neviltis liudesys , burnoi keistas skonis kazkoks neskanus labai ir tas jausmas burnoi nepraeidavo labai ilgai . ir aplamai nei gulet galejau nei vaiksciot kazkaip isgerus jy budavo viskas taip blogai , kad sakau net baisu prisimint . daktarei papasakojau tai sake sis vaistas labai yra sunkus . nezinau ka ji norejo pasakyt.
DeVilbiss rašė:Placiau ?
man ji ligoninei bande duot tai apimdavo didele neviltis liudesys , burnoi keistas skonis kazkoks neskanus labai ir tas jausmas burnoi nepraeidavo labai ilgai . ir aplamai nei gulet galejau nei vaiksciot kazkaip isgerus jy budavo viskas taip blogai , kad sakau net baisu prisimint . daktarei papasakojau tai sake sis vaistas labai yra sunkus . nezinau ka ji norejo pasakyt.

Nes stengiuosi vartoti po pusryčių. Jis labai silpnas ir realiai nejaučiu jo poveikio, gal tik šiek tiek ramiau ir saugiau. Galima išgerti ir prieš svarbų susitikimą. Neišgėrus gydytojo nustatytą laiką, nieko neatsitiks, jei išgersit vėliau =)

Buvo labai liūdna, neturėjau jokios energijos, nieko nenorėjau daryti, įkritau į dar didesnį depresijos liūna... Bet nustojus jį vartoti vėl pagerėjo. =) Jei gerai prisimenu, buvo net neramių kojų sindromas. Esmė tame, kad šis vaistas man labai netiko.