Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#283056 ...taaaip...juoksimes dabar iki pavasario is mokesciu.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#283678 Katinas mano netyčia įkrito į unitazą :D
ParašėVanilėOre
Gr3ta rašė:Katinas mano netyčia įkrito į unitazą :D

:D
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
VanilėOre rašė:
Gr3ta rašė:Katinas mano netyčia įkrito į unitazą :D

:D

aš tai tiek juokiausi, kad pilvą paskaudo :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283739 maniske siandien irgi niurka dejo :D
Parašėtomykas
#283751 snd mane prajuokino sniegas :DD
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#291810 :D :D :D Oi, negaliu! :DD :DD :DD Mano trylikametė sesuo verkia TIKROMIS ašaromis, bo kažkoks Martynas iš kažkokio xfaktoriaus (rodo per kažkokią TV) iškrito. :lakstau :lakstau :lakstau O jis turbūt kažkoks visų paauglių dievas ar kažkas panašaus, nu šakės, tos paauglės... :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#292701 [quote="Gr3ta"]Katinas mano netyčia įkrito į unitazą :D[/qu[img]ote][img]

Paveikslėlis
Parašėhappymouse
#298239 ėjau iš miesto ir pro šalį pralėkė mašina su švyturėliais, ant šono užrašas KARO POLICIJA MP, ir paskui dar tolumoj išgirdau per garsiakalbį sakant "karo pavojus, karo pavojus" :bloga taip kvailai pasijutau, bet paskui pradėjau juoktis (gal labiausiai iš to, kad neįkirtau, kas čia vyksta) :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#298396 Kažkodėl pralinksmino mintis matant IKI prekybos centras "Mes mylime maistą" ir pabirusios mėlynės šalia užrašo. Nejučiom pradėjau mintyti, jog į IKI reik nešt dideliais maišais maistą nupirktą iš Maxima, Norfa, Rimi ir kitų prekybos centrų, jei jie taip myli maistą :D
Palyginimui prisiminiau firmos OPEL panašų šūkį: Wir leben Autos.Mes Mylim Maškes. tai atsižvelgiant į seną ženklo ir firmos filosofiją: ne tik parduot, bet ir aprūpint, prižiūrėt, tobulint automobilius, skiriant pastangas automobilių techn. profilaktikai, atstovybių ir aptarnavimo punktų plėtimui, šis šūkis Opeliui visiškai tinkamas (o ne firmai "Iki").
Tuo tarpu prekybos centrų šūkis: Arčiau namų man priimtiniau ir aiškiau skamba, be to, jokių aplink pobirusių miško uogų mėlynių...
Parašėhappymouse
#300338 ne šiandien, bet neseniai prajuokino tai, kad susirašinėjau per skype ir parašiau višta aš (nes nesąmonių pridirbau biški) ir paskui norėjau prisijung prie facebook ir vedu adresyne "višta", kai susivokiau, labai juokas suėmė :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300752 Sia vasara jau trecia muse ranka nuteskiau ,arba mano reakcija labai gereja , arba muses kazkokios keistos darosi :D