Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#298260 pamažu "Užrašai sau" ir godžiai - "skrydis virš gegutės lizdo". "tartiufas" nesiskaito, nelimpa.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#298284 o tai čia puslapį vienos, po to puslapį kitos knygos skaitote ar kaip? :-)
aš skaitinėju e fromm pamiršta kalba
Parašėhappymouse
#298288 na kaip, dabar taip susidėliojo, kad prieš miegą skaitau užrašus sau, o dieną kada laiko randu skaitau skrydį virš gegutės lizdo. kitas kurias prieš tai skaičiau tai padėjau nepabaigus kai kurias, nes neužkabindavo (bet prie anglijos karaliaus dar ketinu grįžt) =)
Parašėhappymouse
#298603 per šiandien prarijau Martin Page "Kaip aš tapau kvailiu". pradžia buvo išties nemažai žadanti, bet toliau kažkaip nuskystėjo viskas. bet smegenims pailsėti gerai tokia knygiūkštė. šiandien prieš miegą dar griebsiu Chuck Palahnkiuk "Nematomi monstrai" (skrydis virš gegutės lizdo mažumėlę užšizino, užverčiau ir kone verkiau viena akim. tikrai kad šiza. bet įspūdį paliko tikrai gerą, nors ir sadistiška knyga)
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#298609 O, benderi, šitos dar neskaičiau, nors Fromm'o beveik visas lietuviškai verstas knygas esu perskaičiusi.

Šiuo metu J. Sandler and A. U. Dreher "What do psychoanalysts want?". Kai ta per su dėtinga, nes miego noriu ar pan, tada imu W. C. Willett "Eat, drink, and be healthy". Pastaroji labai patinka, nes stipriai remiasi į visokius mokslinius tyrimus ir pan. Tai bent žinau, kad iš piršto mitybos teorijų nelaužia.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#298616 vydūno raštus skaitinėju
Parašėhappymouse
#298679 šiandien pabaigiau praryt Ch. Palahniuk "Nematomi monstrai". ką čia ir bepasakysi - šizų šiza, galima sakyt, beveik prilygsta "Kovos klubui", nors pasakojimo sritys ir temos - skirtingos.
Toliau pradėsiu skaityt N. Frobenius "Laturo katalogas"
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#298680 Jau beveik baigiau skaityti Aną Kareniną, o už kelių dienų gausiu Karas ir taika.
Parašėm-oll
#298683 'Karą ir taiką' angliškai skaičiau bet - antra knyga po 'Uliso', absoliučiai meistriška, gero skaitymo !
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#298717 O, Ulisas ir mane vežė. Turbūt Džoisas ir Dostojevskis mano mylimiausi. (Nuuu dar Remarkas, Kafka, Hesė, Vonnegut, Irvingas, Yalom, Škėma, Beresnevičius, Bulgakovas, Nabokovas ir t.t........) Nusipirkau iš sena.lt Dostojevskio "jaunuolį". Skaitysiu, kai tik atsiųs. :)
Parašėhappymouse
#299081 pabaigiau šiandien "Laturo katalogą", prieš miegą imsiuos M. Albom "Antradieniai su Moriu" :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299097 happymouse, pavarai... Kiek pavydžiu tavo tokio knygų siurbimo. :)
Aš gavau jau "Jaunuolį" Dostojevskio, bet daviau kol kas tėvui paskaityt. Pati niekaip negaliu baigt skaityt "Mirusiems nėra ramybės", nors įdomi knyga. Čia išryškėja vienas minusas važinėjant dviračiu :achtung nesigauna kaip trūliku važiuojant skaityti. :achtung
Parašėhappymouse
#299099 Myškinai, žinok, man bangom taip užeina, bet ligoninėj būdama kai jau pradėjau vėl galėt skaityt, tai apie tūkstantį puslapių per pusantros savaitės pervariau. toooks godulys buvo. o dabar jau stengiuosi saikingiau, autobuse arba prieš miegą tik skaityt. :)
o va tie "Antradieniai su Moriu" tikrai nebloga knyga. Toks lengvas stilius, bet yra, yra tos neįkyrios išminties. kažkur pusę jau ir prarijau, nedičkė knygutė, 200 puslapių =)
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#299109 pradėjau "Karas ir taika"...
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#299252 skaitau Robert Harris "Imperium"