Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297300 Geras, įdomiai čia.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299151 Paveikslėlis
Kunigaikstis Vilgaudas nubaustas uz viesosios tvarkos pazeidimus
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299164 O aš rožytę vakar ir užvakar Pilies g, mačiau. :DD
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299173 tau pasisekė ... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299188 Ai dviračiu Pilies gatve dabar pastoviai važiuoju ir pamačiau ją vos ne toj pačioj vietoj. :D Ji gal ten dažnai būna dabar...
Bet kažkokia dar mažesnė ji man atrodo. :bloga Kiek jai metų įdomu, nors jau pamenu toks klausimas buvo... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299192 maždaug 60 metų ,gal jaunesnė . Reikėjo nuo DK forumo linkėjimus perduoti ,ji nežino ,kaip čia gerbiama ,net atskirą skyrelį turi . :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299193 Ji turbūt net nežinotų kas tas forumas, nekalbant apie DK. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299194 Aišku ,kad nežino .Manau ji kompo neturi ir nemoka naudotis .Rodė per TV ,kaip ji vargingai gyvena ,naktį ant suolo miega namuose .Taip kaimynai pasakojo .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299259 Oho, kad ant suolo miega tai nežinojau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299266 tas jos namas kaime apleistas ,sako į vidų nenori įsileisti.Toks gyvenimo būdas ,kasdien važinėti į Vilnių.
Parašėmarronnier
#299273 Ai, kas čia per bobų pletkalynė. Man atrodo po keliasdešimt metų kai kurie DK vartotojai irgi ne ką prasčiau gali atrodyti (kas nėra savaime nei gerai, nei blogai, tiesiog).

Bet ar būtina aptarinėti ir dalintis gandais apie, na, abejotinos psichikos žmones?Jie juk nėra vieši asmenys.
Parašėmarronnier
#299274 Nors... Vienok apmąsčiau - jiems tai kas, tikrai ausys nekaista. Tik jums, kažkaip, depresijos klubo jautriesiems, garbės nedaro.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
marronnier rašė: Man atrodo po keliasdešimt metų kai kurie DK vartotojai irgi ne ką prasčiau gali atrodyti

aš su kuriais bendrauju ,tai gerai atrodo . Manau šis pasakymas žeidžia forumo narius .
Parašėmarronnier
#299277 Vat įsižeisti tai pats pirmas jūs. O ar gražu šitaip žmones apkalbėt - kur jie miega, ką valgo?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299278 Rožytės toks gyvenimo būdas ,o čia skyrelis "Purvynėlis" ir galima rašyti apie tokių keistuolių gyvenimą.