Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2992 mano maloniausia veikla: miegoti, valgyti, žiūrėti siaubo filmus ir serialus, gaminti, skaityti knygas, žaisti kompu, vonia, soliariumas, maudytis upėje, vaikščioti miške, kurti naujas temas forumuose :lol:
Paskutinį kartą redagavo Agni 2008 05 07, 16:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#3022 miegoti (ypac pietu pogulio), valgyti, gerti, rukyti, zvejoti, degintis, maudytis siltam vandeni, narsyti internete, zaisti stalo ir kompiuterinius zaidimus, skaityti
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3027 tvarkytis namus, gulėti ir klausytis muzikos, skaityti
Vartotojo avataras
Parašė Rubine
#3054 maloniausia sėdėti gamtoje prie ežero ar prie jūros ir girdėti bangų ošimą,arba lakštingalos suokimą.Malonu skaityti,klausyti muzikos,sportuoti,važiuoti su mašina,malonu stebėti pūgą.
Parašė Aqua
#3076 miegoti (po pietų), skaniai valgyti, skaityti, žiūrėti gerą filmą, žaisti kompu, būti gamtoje, keliauti
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#3103 Nu nerealu malonuma jauciu apsipirkineti,nesvarbu kur ir ka pirkti,labai megstu pigiu drabuziu parduotuveje panardyti,ir vazineti masina -vaziuoju kur akys veda.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#3343 skalbti, gamint valgi
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#3350 remontuoti, megzti, bandyti gaminti ką nors nauja ir netikėta virtuvėje B) , internetas, skaitymas, bendravimas, pasivaikščiojimai, važinėjimas dviračiu..
ei, man nėra laiko vaikščioti į darbą :roll:
ParašėSandra
#3851 keliones!!! Fantastiska...Liepa, gal kada pakeliausim :wink:
ka gali zinoti kas nutinka gyvenime?
ParašėSandra
#4048 BET TAVO DRAUGAS AR PALEIDZIA TAVE VIENA? O JUS BEJE KARTU GYVENAT?
ParašėBegaline
#4061 as tai viena nekeliauciau, jei ir su sveikata viskas ok butu. bent siuo metu. po kazkiek metu nu gal. nes mano orientacija nezinomoj vietoj tai 'pazalsta padvintes' :mrgreen:
ParašėSandra
#4062 bet susitvarkymas su kelione grudina saviverte, as kai dar buvau sveika 19 metu viena iki JAV su persedimais nusibasciau, o tai buvo mano pirmoji kelione lektuvu.....oho kokia tvirta grizau!!!
ParašėBegaline
#4066 tai aišku, kad grūdina. bet tam reikia būt fiziškai sveikam, ar bent tiek, kad galėtum normaliai save kontroliuot. tyčia save kišti į sau labai nepalankias situacijas nepadeda. dariau tai porą kartų ir supratau, kad virš bambos neiššoksi, tokiu būdu gali tik save veltui pakankint. aišku, kas susiję tik grynai su drąsa ir savarankiškumu, tai turbūt visad tik į naudą išeis :wink:
ParašėSandra
#4067 LINKIU TAU DIEVO STEBUKLO.....GAL NUVAZIUOK I SILUVA.....PRASYK STEBUKLO SAVO SVEIKATAI.....
ParašėBegaline
#4068 ačiū :)