Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#295278 Šiandien lietuvių kalbos mokytoja man padovanojo knygą „Alchemikas“ :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#298040 grįžau po egzo, pavalgiau ir dabar,gerdama arbatą, po gan ilgos pertraukos užsirūkiau pypkę. mmm :)))
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#298046 Pokalbis telefonu su tėvu, tikrai pradžiugino. Be pykčio, gražiai pakalbėjom, tikrai neįprastą, bet džiugu. :jap
Parašėhappymouse
#299523 kad fb laimėjau kalev marcipaninių saldainių! tik nežinau, kaip juos reiks atsiimt :D :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299525 aš fb laimėjau gražų kalendorių ,tai aš paprašiau ,kad atsiųstų paštu ir atsiuntė. Tik ten reikėjo skambinti .
Vartotojo avataras
Parašė gymka
naktibalda rašė:Šiandien lietuvių kalbos mokytoja man padovanojo knygą „Alchemikas“ :)

geriausia mano kadanors skaityta knyga(kita coelho kūryba nieko įspūdingo, bet ta knyga tai...)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#300418 Katė pasiglaustė. Nes šiaip ji labai nemeili.
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300754 močiutė leido prisiskint vyšnių, tai skynėm su mama ir priskynėm... ba dam tsss VISĄ KIBIRĄ! ir lipau ant kopėčių, nors labai bijau, bet kažkaip nebebijojau, nes buvo viršuje daug didesnės vyšnios...
Parašėhappymouse
#302902 Teleloto užbraukėm įstrižaines :D Tiesa, mamos biliete, maniškis tuščias, bet apskritai nė viena niekad nieko nesam laimėję teleloto, tai čia taip fainiai netikėta buvo :lakstau
Parašėhappymouse
#302903 Nu gi rupūs miltai, pasirodo, kad po laiko užbraukta ir nebesiskaito :evil: :cat :rek
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#302910 kaimynė atnešė slyvų kibirą ... =)
Parašėhappymouse
#302972 Nupirkau gražias sagas sesės megztiniui :)))
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303020 Pradžiugino mane mano katytė, kuri atėjo pasimeilint nieko neprašydama... :jap