Moderatorius: signs

Parašėguess
#297175 Tai čia jau manau nuo tų kitų vaistų apetitas nesveikas :) man tai nuo risperidono nesveikas buvo, kiaurą parą valgydavau, prisipirkdavau saldainių ir iki pykinimo kimšdavau, praeidavo pykint ir vėl... :D Bet aš dar mėgstu valgyti iš nevilties, man tuo metu atrodė vienintelis džiaugsmas valgyti. Bet kol nenuėmė risperidono, kad ir bandžiau vėliau susiimti, nieko neišeidavo :) išvis visi tie vaistai valią atima, noris tik miegot, gulėt ir valgyt daugiau nieko
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Virtual rašė:pas mane jau dabar su 40 mg apetitas nesveikas... aisku dar kvetiapinas 600 mg, elontrilio 300mg ir valios nulis atsiliepia. Edu is streso. Tkiuosi priesingai, kad sumazes

O man nuo flux nepadidėjo apetitas. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297307 Šiandien vaistinėj ne flux, o fluoxetine lannacher padavė, nes tik tokių turėjo. Bandysim...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#298073 Perkelta iš temos "Flux"
zifkele rašė:sveikos, mačiau temą,kad panašius gėrė, bet aš noriu info būtent apie flux. man vakar pakeitė, nes pripažiau kad sergu dar ir bulimija ne tik depresija. labai įdomu kam kaip veikė, aš suprantu kad jie per dieną nesuveikia, prieš tai gėriau valdoxan, tai jau pasiilgau to didelio noro smigt :D
Parašėguess
#298356 Viskas man nebereikia šito forumo, Flux prikėlė mane naujam gyvenimui :))) Tikiuosi daugiau į duobę nekristi :)) Sėkmės visiems :*
Parašėhappymouse
#299858 wuhahha, ir aš pagaliau geriu prozacą! tiksliau, flux'ą :lakstau
Parašėhappymouse
#300052 iš tiesų tai sunkiai man su juo sekasi... kasdien mintys apie savižudybę, ašaros, žalojimasis, noris tik gulėt lovoj ir niekur neit. ir muša šiek tiek spaudimą, nes atsikėlus iš lovos vos nuėjau iki vonios ir guliausi ant grindų, taip pradėjo ausyse kalatotis, atrodė, kad atsijungsiu. (spaudimą man ir kvetiapinas mažindavo, bet dabar jau nieko). vienintelis (ir kol kas didžiausias) Flux'o pliusas - kad smarkiai kirto per apetitą, galiu pavalgyt vieną kartą dienoj ir tai tik per prievartą, bet man tai į naudą, noriu 10kg numest =)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300082 spaudima ,sirdies kalima labai greitai numusa klonazepamas . Man jei uzeina , tai va ka jis dar sugeba padaryt tai tikrai
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300083 Plius del valgymo as kaip pradejau gert kvetiapina ir pamirsau alki , galiu is vis per diena nepavalgyt . Tik ,kad kazkaip vis daugiau visokiu ligu prikimba kaip taip maitinuos . Na kol kas bent gan greitai pagydomu ...
Parašėm-oll
#309569 sveiki, gal kas nors vartojat fluoksetiną dėl valgymo sutrikimų ir galit papasakoti, kaip sekasi su jais tvarkytis šių vaistų pagalba? aš iš nevilties jau ėmiau galvoti, jog reikėtų keisti antidepresantus. geriu seroxatą 30 mg jau kelinti metai, bet poveikio nei depresijai, nei bulimijai absoliučiai jokio. kažkaip visą laiką maniau, jog fluoksetino žmonėms su valgymo sutrikimais griežtai neišrašinėja, o dabar štai paskaičiau, jog kaip tik nuo bulimijos gali būti ir skiriamas - norisi dabar pat bėgti pas psichiatrą ir maldauti, jog išrašytų. valgau be sustojimo, apetitas tiesiog žvėriškas, o jei mėginu maistą riboti, imu obsesyviai apie jį galvoti, negaliu ties niekuo kitu susikaupti, nes galvoje vien pyragai, saldumynai, bulviniai patiekalai - taip ir visai išprotėti galima. nevalgyti dėl tokių įkyrių minčių negaliu, o kai valgau jaučiu didžiulį pasišlykštėjimą savimi, vengiu iš savo kambario išeiti, ką jau kalbėti apie išėjimą iš namų, o tai tik skatina atsiribojimą ir gilina depresiją. jei fluoksetinas yra vaistas, kuris galėtų padėti man savo apetitą suvaldyti, tai aš nesuprantu, kodėl man jo anksčiau niekas neišrašė ;/
Parašėm-oll
#309589 susiorganizavau paskubom receptą, nuo rytojaus seroxatą keičiu į fluxą + dar tranxeną išrašė. bus matyt kaip veiks, bet kabinuosi į šitą galimybę kaip į paskutinį šiaudą
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#309592 aš manau, kod tokių ligų atveju antidepresantų toli gražu nepakanka. O jūs lankote psichoterapiją?
Parašėm-oll
#309619 na, matyt kad tik vaistų nepakaks. psichoterapiją lankiau anksčiau, bet poveikis nebuvo itin juntamas. pastaruoju metu negaliu jos lankyti net norėdama, nes pastoviai esu persivalgiusi, o persivalgius iš namų išjudėt man praktiškai neįmanoma dėl gėdos. kiek teko išgūglinti apie fluoksetino ir bulimijos sąveiką, daug tyrimų išties rodo didelį persivalgymų skaičiaus sumažėjimą. tad jei pastaruosius pavyktų sumažinti ir man, gal atgaučiau šiek tiek sveiko proto ir galėčiau ką nors galvoti apie kognityvinę terapiją. būtent persivalgymai labiausiai trukdo sveikti, nes, rodos, na tikrai nebenoriu taip slopintis, tikrai noriu sveikt, bet kai užeina poreikis prisikimšti, jis tampa didesnis už mane pačią - galiu spyriotis keletą valandų ar retkarčiais netgi parų, bet galiausiai visvien privalau persivalgyti. o tada vėl užsislopinimas, gėda, sėdėjimas namie, fizinės veiklos trūkumas, antihigieniški įpročiai ir dar daugiau persivalgymų ;/ taip net nesuteikiu sau šanso gyti.

beje, gal kam nors teko gerti 40 ar 60 mg flux'o? man kol kas išrašė 20 mg, bet nuo bulimijos dažniausiai skiriama 60, tad gali tekti laikui bėgant dozę didinti. truputėlį bijočiau šalutinių poveikių, jei tektų gerti tokią nemažą dozę.
Parašėm-oll
#309624 smagu girdėt :}