Moderatorius: Astro-Meška
- 2013 01 27, 22:31
Oi, negaliu!
Mano trylikametė sesuo verkia TIKROMIS ašaromis, bo kažkoks Martynas iš kažkokio xfaktoriaus (rodo per kažkokią TV) iškrito. :lakstau :lakstau :lakstau O jis turbūt kažkoks visų paauglių dievas ar kažkas panašaus, nu šakės, tos paauglės...
Oi, negaliu!
Svajoti neuždrausta.
- 2013 02 09, 03:15
[quote="Gr3ta"]Katinas mano netyčia įkrito į unitazą
[/qu[img]ote][img]
[/qu[img]ote][img]
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2013 06 05, 13:32
ėjau iš miesto ir pro šalį pralėkė mašina su švyturėliais, ant šono užrašas KARO POLICIJA MP, ir paskui dar tolumoj išgirdau per garsiakalbį sakant "karo pavojus, karo pavojus"
taip kvailai pasijutau, bet paskui pradėjau juoktis (gal labiausiai iš to, kad neįkirtau, kas čia vyksta)
taip kvailai pasijutau, bet paskui pradėjau juoktis (gal labiausiai iš to, kad neįkirtau, kas čia vyksta)
- 2013 06 07, 20:28
Kažkodėl pralinksmino mintis matant IKI prekybos centras "Mes mylime maistą" ir pabirusios mėlynės šalia užrašo. Nejučiom pradėjau mintyti, jog į IKI reik nešt dideliais maišais maistą nupirktą iš Maxima, Norfa, Rimi ir kitų prekybos centrų, jei jie taip myli maistą
Palyginimui prisiminiau firmos OPEL panašų šūkį: Wir leben Autos.Mes Mylim Maškes. tai atsižvelgiant į seną ženklo ir firmos filosofiją: ne tik parduot, bet ir aprūpint, prižiūrėt, tobulint automobilius, skiriant pastangas automobilių techn. profilaktikai, atstovybių ir aptarnavimo punktų plėtimui, šis šūkis Opeliui visiškai tinkamas (o ne firmai "Iki").
Tuo tarpu prekybos centrų šūkis: Arčiau namų man priimtiniau ir aiškiau skamba, be to, jokių aplink pobirusių miško uogų mėlynių...
Palyginimui prisiminiau firmos OPEL panašų šūkį: Wir leben Autos.Mes Mylim Maškes. tai atsižvelgiant į seną ženklo ir firmos filosofiją: ne tik parduot, bet ir aprūpint, prižiūrėt, tobulint automobilius, skiriant pastangas automobilių techn. profilaktikai, atstovybių ir aptarnavimo punktų plėtimui, šis šūkis Opeliui visiškai tinkamas (o ne firmai "Iki").
Tuo tarpu prekybos centrų šūkis: Arčiau namų man priimtiniau ir aiškiau skamba, be to, jokių aplink pobirusių miško uogų mėlynių...
- 2013 07 08, 11:29
ne šiandien, bet neseniai prajuokino tai, kad susirašinėjau per skype ir parašiau višta aš (nes nesąmonių pridirbau biški) ir paskui norėjau prisijung prie facebook ir vedu adresyne "višta", kai susivokiau, labai juokas suėmė
- 2013 07 13, 22:48
Sia vasara jau trecia muse ranka nuteskiau ,arba mano reakcija labai gereja , arba muses kazkokios keistos darosi