Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#29855 namus issiurbliavau,vonia isploviau :sluota ,indus isploviau,si bei ta i vietas sudeliojau....ir dar daug ka reiketu padaryti,bet bus matyt... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#29857 susitvarkiau spintą ir skalbiu, o laukia dar daug daug... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#29869 Isisvaliau virtuve, iskalbiau drabuzius, padariau pietus, sustvarkiau namus...padirbejau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#29880 Puse buto iskopiau siandien vonia valiau viskas uzteks ruosiuosi i teatra =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
LinaS rašė:Puse buto iskopiau siandien vonia valiau viskas uzteks ruosiuosi i teatra =)

gero spektaklio!
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#29893 Issiskalbiau ranksluoscius, kojines, palaidine... Nusivaliau dulkes savo kambario kertelej... Ir!!! =) Perstaciau baldus, taip kad man butu patogu sedeti prie kompiuterio. :super Is kazkurio auksto koridorius nusivogiau kede ir ji perkeliau ant jos... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#29902 Vyras pristate prie ''baobabu'' ''genejimo'',bet cia turbut netinka prie buitiniu darbu-ryt pabaiga jau turetu pasimatyti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#29916 isiurbliavau kilima, isploviau grindis, nusivaliau visur dulkes, susitvarkiau spinta...pasalinau neigiama energija...
Parašė autumn
#29954 Pasiklojau lovą, išmečiau šiukšles, išsiviriau arbatos ir pasidariau dviejų patiekalų pusryčius (sriuba iš pakelio ir tris minutes verdama košė...).
Parašė Perla
#29961 oho kaip sestadieni visi smagiai padirbejom,saunuoliai :super
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#30147 Issilyginau bliuzke, vedinu kambari... Ir jei cia buitinis (man tai jo...) - nulekiau asisviesti kursiniui prireiksianciu Vaiciulaicio noveliu. =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#30169 Isploviau kambari (mano tvarkymo savaite), issiskalbiau megztini ir sijona, susitvarkiau savo drabuziu lentyna.
Parašėnemo
#30182 išvaliau ir sutvarkiau visas virtuvės spinteles, išsiurbiau ir išploviau kambarius =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
nemo rašė:išvaliau ir sutvarkiau visas virtuvės spinteles, išsiurbiau ir išploviau kambarius =)
nemo o tu greita,dar diena neipusejo,o tu jau tiek darbu nuveikei :flo
Parašėnemo
#30186 agha, anksti kėliausi šiandien ir valymosi priepuolis buvo užėjęs =)