Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#299978 Primenu...
ZNS rašė:Purvynėlio skiltyje galite laisvai drabstytis purvynėliais bei kakučiais.
Taigi, jis nesubalansuotas jautriems žmonėms.

Leidžiama viskas, išskyrus tai, ką draudžia Lietuvos Respublikos įstatymai.
Visokio pobūdžio diskriminuojančios žinutės bus trinamos be įspėjimo.
Parašėhappymouse
#300031 tegu apsišika su visais tais daktarais, siuntimais, vaistais, ligoninėm, reikalavimais, gailesčiu ir užknisinėjimu! veik ką nors, susiimk, tai dabar man vienai viską tvarkyt, valgyk ką nors, nedrybsok visą dieną! aš dėl tavęs pastangas dedu, o tu man į veidą spjauni, bet po velnių, kas kam spjovė?? gerai aš kalta kad nesusittvardau ir visi žmonės turi kantrybės ribas nu bet po velnių!!!!!!! noriu pasislėpt susikišt galvą į užpakalį ir uždust, gal tada nebesakytų ko tu nevalgai
Parašėhappymouse
#300032 rupūs miltai paprašai dėmesio tai šūdą tau visi susikiša telefonus į šiknas ir kaifuoja kol baigiu skambint! visiems dzin dzin dzin gi kalėdos beveik ką ne va kas būna kai meti rūkyt ir geri tą fffffffffff prozacą delnai visi cizų nuorūkom nudeginti, ant kojų kiek šortukai dengia mėsos išvirtę ir man dar aiškina apie kažkokį siuntimą kai man reikia pagaliau tą nelemtą grupę susitvarkyt daunė aš žinau mnažvaikė bet po paraliais fffffffff it all!!!!!!
Parašėhappymouse
#300033 taip dar dėl tų nelemtų žirnių reikia putotis nu ką aš po velnių galėjau padaryt apvirto butelis išbyrėjo pusė jų po vis`virtuvę taigi sušlaviau bet ne vis tiek randa ir bum bum bum kaip kamuolys bumbena dabar demonstratyviaia valo namus nors aš turėjau juos išvalyt o aš demonstratyviai sėdžiu prie pc ir keikiu visą pasaulį nes aš pavargau nebetruriu jėgų būtų pinigų pagrabui tikrai pasikarčiau dabar pat
Parašėhappymouse
#300034 dabar dar dėl šiukšlių prasidėjo jauskis kalta kad nesutvarkei nu ir po velnių ir nesutvarkiau ir ką kas nors numirė juk ne nors galėčiau aš bet aš tai ko nesuprantu, kodėl aš čia sėdžiiu ir tiek putojuos? ryte tėvą į šuns dienas išdėjau, vėliau ir visą likusį pasaulį ir dabar bloga nuo visko tikrai reikia gimnastiką lankyt
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#300856 blyn, sakiau tėvui, kad šuns nešertų tuo, kas nepriklauso, nes triedžia ir šiaip storuliukas darosi, tai ne... nervuoja, negaliu, užknisa. man irgi šert jį patinka, bet tai proto reik turėt, viskas su saiku kaip sakoma. Užviriau blyn, po to pamiršau, rašau čia kažką, galvoju ko tokia pikta aš, tada prisiminiau... Atrodo smulkmena, nu bet ne visai, apie šuns sveikatą kalbama. Vargšas šuo, blyn. Ir mano nervai. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#301085 eina pyyp! ,kompas visai streikuoja ...
Parašėhappymouse
#301379 ieashfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirgjrviriogj daugiau jokių siaubo filmų!!!!!!!!!!!!!!!
Parašė Ritė
#301423 netikęs forumas ir bergždžios viltys sulaukt tinkamos pagalbos. vėl įlindau ne ten, kur derėjo. sušikta diena.
Parašėhappymouse
#301431 Myškinai, žiūrėjau "Case 39". rupūs miltai su tokiais... :bloga nors anksčiau gi Saw žiūrėdavau ir juokdavausi. dabar, matyt, tai atsiliepia :D

blaaaaahhhhhh, kaip mane nervina ta anemija ir tai, kad neįmanoma pas gydytojus papult :cat
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301778 Nunešė vyras laikrodį (rankinį) pas meistrą prieš pusmetį, "o" sako meistras "neblogas laikrodis", nunešu šiandien ten pat pas tą patį meistrą, tą patį laikrodį sako "neverta taisyt kinietiška štampovkė", tai kaip suprast???
nicharošyj čelovek...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#301791 Nius joa... :kazokas
Parašėhappymouse
#301886 rupūs miltai koks aš :shit !!!!!!