Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#302497 Nustebino šuo, kuris labai išrankus maistui šunims, bet katino maistą sukerta. Na žinojau, kad taip būna: katinai valgo šunų maistą ir atvirkščiai... bet konkrečiai šitas šuo nustebino, nes kaip jau rašiau su šunų maistu jam sunkiai įtiksi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#303144 Paveikslėlis Myškinai ,tikrai nerealu , nes ne visi vyrai žmonas lepina blynais ...
Ar skanūs buvo ?
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#303398 Šiandien mane nustebino tai, kad pradėjus jausti psichozės simptomus, aš, gamindama sriubą, pasimeldžiau, tada baigiau skaityti knygą, kad užimčiau protą, ir tas jausmas praėjo. Manau, jau tikrai geriau save kontroliuoju. Tai ir nustebino. =)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303496 Šiandien mane nustebino, jog nustebinau patinkantį vaikiną nusišypsodama jam.

Tik jau LAAAAABAI susigėdau, visai drąsos neturiu.
:birst:
Parašė Pterodactyl
#309884 nustebino tinkas, nukrites nuo koridoriaus lubu, pries 2 savaites sudetas :D
isgelbejo tingejimas keltis is lovos, buciau gaves per snapa su 2.5 kv m gabalu :DD
Parašė zazule
#383527 Seną draugę sutikau, su kuria kažkada labai gerai sutarėm, bet paskui susipykom dėl nesąmonių. 3 metus nekalbėjom, net nesisveikinom, nors progų kaip ir buvo keliais žodžiais persimesti. Dabar išėjo tokia situacija, kad teko pabendraut. Keista diena šiandien kažkokia buvo.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400248 Užtruks 40 minučių. Gavau 112 balu, visiskai nustebau. Maniau negausiu daugiau simtuko, kazkada is kitokio testo esu gaves 93. Pabandykit, paziurekit kaip seksis, labai fainas testukas. Cia nereikia jokios atminties, nera jokios matematikos, tik reikia pasukt galva. Sunkius klausimus galima praleisti, taupykit laika. Testo kartoti negalima, bet tik teorijoj.
Parasykit kaip sekesi. 75proc. zmoniu siame teste yra tarp 85 ir 115 balu.

These numbers came from a work carried out from 2002 to 2006 by Richard Lynn, a British Professor of Psychology, and Tatu Vanhanen, a Finnish Professor of Political Science, who conducted IQ studies in more than 80 countries

https://mensa.dk/iqtest/
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#409003 Kad gavau nuo varnos į galvą. :achtung Nepastebėjau kaip puolė. Gerai, kad kepurę nešioju. Su šunim ramiai sau ėjau ir gavau į galvą. :achtung Dabar kai kitą k. vedžiosiu, tai pūsiu akis ir spoksosiu į visas puses. O tai dar šunį nusineš. :achtung :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#409027 Myškinai ,girdėjau dažnai žmones puola varnos ,kai peri vaikus .Man dar taip nebuvo niekada . Saugokis ,mato ,kad su šuniuku eini ,tai jos savo teritoriją saugo . :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#409135 Šiandien nustebino kad šuo pagavo balandį, bet turbūt išsigando šuo ne ką mažiau nei balandis, nes iškart paleido (su kojytėm buvo apglėbęs).