Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300755 prajuokino tai, kad iš pradžių paskaičiau post'ą apie muses, o po valandos nukaliau ir aš vieną. ilsėkis ramybėje, muse...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#302495 Prajuokino šuo spanielis, nes bijojo katino, šuo net slėpėsi už mano kojų, nors yra žymiai didesnis už tą katiną...
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#304516 Tai, kad gulėjau lovoj, mąsčiau, bandžiau nusiramint ir pradėjau jaust, kad galvoj kažkas traška. Lyg nenaudotos smegenys apkremzlijo ir dabar kai mąstau, viskas lūžinėja :D
Parašėhappymouse
#306086 Prajuokino laidoj: vietoj tikrovės - tvirtovė :D
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#306101 mane labai prajuokino šita scena iš filmo Change Up. Jeigu kas nors suprantat angliškai, manau tikrai bus juokinga. Tiesa, reiktų turbūt pamatyti visą filmą.

štai scena, kuri mane velniškai prajuokino.

http://www.youtube.com/watch?v=6IQIcqvEw5I
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#308308 Advokatų kontora "čerka ir partneriai" :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308838 Skaitau knygos skyriu kuris kita tema ir vis pagalvoju apie motyvacija ,kas kalbama joje ,atsiverciau kita skyriu ir pirmi zodziai "esu isitikines ,kad vis dar nesuprantate is kur kyla motyvacija " :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#308845 DeVilbi , nenervuok :achtung Tavo parašas tiksliai atspindi mano elgesį.Ne stengiuosi atlikti užduotį kuo greičiau, o stengiuosi nustumti užduotį kuo toliau, su viltim, kad gal nereikės jos atlikti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308846 Manau ne vieno depresuoto zmogaus , taip pat ir mano , neretai taip elgiuos :D