Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#302863 "Slapta istorija" įveikta. Super knyga. Vakar pasiėmiau E. M. Remarko "Šešėliai rojuje" :)
Parašėhappymouse
#303136 "Šešėliai rojuje" kažkaip nesiskaito. Gal dabar ne metas Remarkui. Rytoj pasiimsiu ir ketinu pradėt K. Vonnegut "Motina naktis". Bus pirmoji pažintis su šiuo autoriumi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#303192 Vonnegut gerai... nors šios jo knygos neskaičiau...

Aš pradėjau J.C.Larreche "Impulso efektas. veiksmingo augimo paslaptys".
Parašėhappymouse
#303460 Vonnegutas taip pat nesiskaitė. Šiandien pasiėmiau F. Skarderud "Nerimas. Klajonės po modernųjį aš" ir Lena Eltang "Akmeniniai klevai". Tikiuosi, kad šitos bus prie dūšios :)
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#303856 Nietzsche "Human to all human"
Parašėhappymouse
#303869 Rytoj tos dvi knygos keliaus atgal bibliotekon. Ir vėl kažkas ne tas, neužkabino.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304186 Edgar Allan Poe "Raudonosios mirties kaukė". Bandžiau kažkada pdf skaityt, bet dabar pasiėmiau iš biblės knygą. :oplia
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
kunigaikštisMyškinas rašė:Edgar Allan Poe "Raudonosios mirties kaukė". Bandžiau kažkada pdf skaityt, bet dabar pasiėmiau iš biblės knygą. :oplia

šita viena iš mano mėgstamiausių ;-)

skaitau j cortazar žaidimas baigtas
Parašėm-oll
#304191 skaitau Joyco 'Finnegans Wake'. patience , patience
Parašėm-oll
#304208 aha, Joycą tik originalo kalba - kančios neišpasakytos kartais, bet kiek užtat džiaugsmo !!
Parašė Everestas
#304346 Andrej Sapkowski "Paniekos metas"
Sunku susikaupti skaitymui, tai liūdina
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#304399 Dar kartą skaitinėju B. Tracy "Maksimalūs pasiekimai, minimaliomis pastangomis" ir kartu ruošiuosi rytojaus šio autoriaus seminarui :)