Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#301201 Sapnuoju daug ir keistus sapnus.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#301264 sianakt nemiegojau tai ką čia prisapnuosi... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301834 Viešpatie, kokius aš košmarus sapnuoju :bloga Baisu miegot greit bus.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#301838 Mellisa ,persižegnok eidama miegoti ... :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301845 Manau, kad filmus nakčiai žiūriu. Pats žegnokis.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#301850 Nesimiegojo realybes, kosmarai kamavo.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#301851 Sapnuoju, kad prarandu atmintį, nerandu namų. Kad rūkau( mečiau prieš du metus) ir negaliu įtraukti dūmo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#302406 Kaip visada - košmarus.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#302422 Sapnavau, kad bėgau su kažkokiu vaikinu nuo ugnies valdytojų, slėpėmės ant šieno.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#302443 Ech... Keliauju vis sapnuose po visatą. Kaip LSD tripas kasnakt... :achtung
Parašėhappymouse
#302750 Sapnavau kažkokią siaubingą psichūškę su zombiais, išsivijo į kiemą, kuris pasirodė beesąs kiemas namo, kur gyvena tėvas; iš kažkur atsirado didelis džipas ir aš į jį įšokus suvažinėjau vieną moteriškę - zombę, kuri po to pavirto žemių krūva ir staiga išaugo kaip žmogus su medžio galūnėm :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#302787 Kad čia visur viską bombina aplinkui :bloga
Parašėhappymouse
#303236 Jau kelintą naktį žaizdas ir kraujus sapnuoju, ir dažniausiai ant savo kūno :bloga Kažkurią naktį sapnavau, kad man mama ranką nupjovė virš alkūnės, nes supūliavo nuo susipjaustymo, dar kad ir tėvui rankas buvau supjausčius... Šiąnakt fragmentas buvo, kad per koją srūva kraujas ir aš atsistoju ant gauruoto kilimo, kuris mano kambary patiestas, tada kišau po kranu plaut tą dėmę... Brr tokie sapnai :bloga
Parašėmarronnier
happymouse rašė:Jau kelintą naktį žaizdas ir kraujus sapnuoju, ir dažniausiai ant savo kūno :bloga Kažkurią naktį sapnavau, kad man mama ranką nupjovė virš alkūnės, nes supūliavo nuo susipjaustymo, dar kad ir tėvui rankas buvau supjausčius... Šiąnakt fragmentas buvo, kad per koją srūva kraujas ir aš atsistoju ant gauruoto kilimo, kuris mano kambary patiestas, tada kišau po kranu plaut tą dėmę... Brr tokie sapnai :bloga

Nu jie labai labai... reikalauja tavo analizės ir turi būt suprasti. Man atrodo susiduri su nerimu ir baime pasikeitus aplinkybėms.
Parašėhappymouse
#303282 Sapnavau, kad gavau siuntimą savaitgaliui į kažkokią privačią psichūškę Vilniuj, paskui su sese į kažkokį fantastinį filmą ėjom, turėjau didelius krepšius pirkinių.
Nepaleidžia manęs ta praeitis - tai kraujai, tai psichūškės lenda... :bloga