- 2013 09 21, 21:42
Geriu Coaxil jau beveik metus. Nuotaikos negerina, liūdesio nenuima, tačiau stimuliuoja - aktyvina, ir tai galbūt yra pagrindinis jo privalumas, kad norisi kažką veikti, o nesėdėti rankas sudėjus.
Papildomi pliusai: mažina (bent jau iš pradžių) apetitą, todėl nukrenta keli kilogramai svorio; mažina potraukį alkoholiui, mat jei vartoji Coaxil ir išgeri alkoholio, jau po keleto minučių pradeda skaudėti galvą, todėl noro pakartoti nėra:) Net nuo mažo kiekio alaus, vyno galvos skausmai. Na, taip yra man, kitiems galbūt kitaip.
Dabar apie minusus. Pats didžiausias minusas - kad Coaxil kaip tikriausiai ir daugelis antipsichinių vaistų surakina mąstymą, blokuoja mintis. Esi aktyvus zombis:) Ypač sunku, kai reikia ką logiškai galvoti, spręsti, nutarti. Dirbant kūrybinį darbą šis vaistas visiškai netinka.
Kai pasakiau tai savo gydytojai, ji stebėjosi ir sakė, jog tai galbūt tik individuali mano organizmo reakcija, esą kitiems ligoniams tokio pašalinio reiškinio nėra, Coaxil puikiai tinkąs rašytojams, žurnalistams ir kt. kūrybos žmonėms. Na, gal ir taip, bet mano mąstymą šis vaistas labai blokuoja.
Dar vienas pašalinis reiškinys - dažni galvos skausmai.
Todėl kai už mėnesio baigsiu gydytojos skirtą kursą, daugiau jo nepratęsiu - gyventi su surakinta skaudančia galva, kuria neįmanoma išspręsti net paprasto uždavinio, nusibodo.
Bet neperšu savo patirties kitiems - taip yra tik man, o kitiems šis vaistas gal puikus ir nepamainomas.