Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#303241 Pirkau vitaminus Multi-B strong, karums desertą su tiramisu, kregždučių, o.b., tušinuką ir skaidraus pakavimo popieriaus :)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303277 Šiandien pirkau du megztukus, labai smagūs, tačiau mačiau dar vieną be galo gražų megztuką... jaučiu nesusilaikysiu. Noriu noriu noriu. :death
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#303281 šiandien pirkau "Maximoj" skanaus likerio ,nes šį savaitgalį 20 proc. pigiau ir dar skanios "auksinės" juodosios arbatos ,nes 30 proc. visai arbatai nuolaida .Aš kaip suvalkietis ,taupau pinigus . :)
Vartotojo avataras
Parašė Triskel
#304748 prisverciu koki karta per sasaite nueiti nusipirkti kokio nors maisto, dabar ka nors pirkti yra tikra kankyne, nieko nesinori.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#304775 šiandien pirkau skanaus brendžiuko
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#305217 Dantu pastos su labai stipriu abrazyvu , nes rukaliu pasta nieko nepadeda , bandysiu sita nusiblizgint dantis :)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305444 Vakar pirkau juodą rankinę, nes sugundė pigi kaina, o ir senoji jau aptriušusi... Todėl gėda jau buvo su ja vaikščioti.
Pirkau dar žalios arbatos ir imbiero miltelių.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#305457 Pora fantastikos knygu , idomu ar pavyks tokias skaityt :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#305458 siandien isigijau naujas philipsioko ausines,nes senos kazkodel nustojo su laiku gerai transliuot bosus...visai tokios mielios violetines Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#307805 Šiandien aš nusipirkau žieminius batus, nors žiema karaliauja 9 dienas, bet tik šiandien prisiverčiau nueiti ir nusipirkti. :super
Parašė Zozo
#307812 maišą mandarinų!
Parašė calluna vulgaris
#307841 O aš jaučiuos tuščia, jei išėjusi į miestą nieko nenusiperku :bloga Tai pirkau maisto, aliejinius kvepaliukus ("labai" reikėjo), ilgas megstas kojines (irgi "labai"), skystį lęšiams ir testą. Dar labai noriu batų, palto, suknelės. Visko noriu ir gyvenu taip, lyg turėčiau už ką:)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#315703 Po kokių dešimt metų pertraukos nusipirkau vakar "Muzikos barus". :DD
Tie patys veidai, tos pačios pavardės, tik pasenę bišk visi...
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#315766 Mocarelos sūrio, pomidorų ir pakabinamą muiliuką į šikinyką.