Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#300001 man patinka sau kenkt, save bjaurint, skaudint ``
Parašė Division of Joy
#300003 nu idomiai, as tik katik prisiminiau kad man tai siandien atvirkciai buvo tik nerimtai aisq. Buvau sian sode ir radau rupuze, kazkaip sove mintis pasiulyt draugeliams imest ja i ziauriai ziauriai dideli skruzdelyna. Tas skruzdelynas virs kokio metro aukscio, tik miskuose turbut tokiu dideliu skruzdelynu buna, o skruzdeles tai irgi atitinkamos gigantes.. tai zodziu su draugeliais imetem ta rupuze ant skruzdelyno ir net patys negalejom patiket kad rupuze neturejo net menkiausio sanso pabegt. Visos skruzdeles iskart ja apspito ir sulese per koki pusvalandi, rupuze spurdejo kaip nznau kas kol galiausiai uzsnudo. Galvojau sian gal padegt ta skruzdelyna nes jau nuo vaikystes kazkaip skruzdelems jauciu neapykanta, bet dabar sugalvojau geresni tau challanga, galetum pamegint i ta skruzdelyna ikist ranka :D
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
happymouse rašė:man patinka sau kenkt, save bjaurint, skaudint

Patinka ir man, tik ne fiziškai, bijau skausmo..
Parašėhappymouse
#300246 išsitraukiojau siūlus iš žaizdos ir vėl iš naujo tą pačią vietą persipjoviau B)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#300311 dar kartą kažką panašaus parašysi ir bus banas visam laikui.
Parašėliudnas
happymouse rašė:išsitraukiojau siūlus iš žaizdos ir vėl iš naujo tą pačią vietą persipjoviau B)

nesuprantu taves, kam visaip save zalot?
Parašėhappymouse
#300339 atsiprašau, Agni.
Parašė Division of Joy
Agni rašė:dar kartą kažką panašaus parašysi ir bus banas visam laikui.

Tironija :D
ParašėŠiršė
#300419 Pripyliau į butelį vandens, raudonų dažų, tada perėjau visus aukštus bendrabuty, radau, kur žmogus maudėsi duše, papyliau po durimis ir stipriai padaužiau sieną, neva kažkas nužudytas ir kraujas pilasi. Su kaimynu čia durniavom.
Parašė erica_jong
Širšė rašė:Pripyliau į butelį vandens, raudonų dažų, tada perėjau visus aukštus bendrabuty, radau, kur žmogus maudėsi duše, papyliau po durimis ir stipriai padaužiau sieną, neva kažkas nužudytas ir kraujas pilasi. Su kaimynu čia durniavom.

Na va širšė, pasirodo ir pasilinksminti bendrabutyje moki :D
Parašėhappymouse
#312998 Išdeletinau fakeboko akauntą. Nežinau, kvailystė ar ne čia, bet gal taip geriau bus