Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300408 plauti grindis yra bjaurus darbas. dar vienas bjaurus darbas, kurio neįstengiau padaryti - riebalais aptaškytos dujinės šveitimas... kančia yra namų ruoša! :(
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#304912 Bjauriuosi savimi, nes prisipirkau visokių saldumynų už 10 lt, kai reikia taupyti, ne tai, kad taupyti, bet žiauriai TAUPYTI. Už tą 10 lt laisvai savaitę būčiau pragyvenus, o dabar ant kažkokių nesąmonių.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305820 Bjauriausia veikla atsidarius facebook'ą rasti naujų pranešimų, o juos atidarius pamatyti, jog jų nėra. Ir taip jau ilgokai kvailioja fb. Išdurinėja. O aš kaip kvailelė vis tikiuosi, o gal kas įdomaus, svarbaus... Cha.
Parašė IMissYou
Nepasitikinti rašė:Bjauriausia veikla atsidarius facebook'ą rasti naujų pranešimų, o juos atidarius pamatyti, jog jų nėra. Ir taip jau ilgokai kvailioja fb. Išdurinėja. O aš kaip kvailelė vis tikiuosi, o gal kas įdomaus, svarbaus... Cha.

Zinau ta jausma. Ypac kai bendrauju su kokia mergina ir lauki gal parase gal kokia foto ikele..:))) Arba kai skiriesi su mylimu zmogum ir tikiesi gal, o gal bus parasius ka nors, bet nieko, tyla. Zodziu :D
Parašė masakra
#305857 Siuo metu sunku ivykditi bet koki darba ir aplamai visi darbai kelia siauba..Pvz , kad ir ejimas i parduotuve ar vedimas suni i lauka, ar plauku dazymas namie...nebegaliu...viskas taip uzknisa :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė Būtybė*
#312642 Man indų plovimas bjauriausia veikla. Kasdien. Ir apskritai bet kokia namų ruoša šiuo metu yra sunkiai įvykdoma užduotis, o apie indų plovimą tai išvis tyliu. Bet reikia. REIKIA.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315847 miegojau visą dieną.Tyliu..išbraukiau dar vieną savo gyvenimo dieną.o gal dabar to man reikia.nžn ,bet man tai nepatinka. :bloga