Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#305089 Aš pagaliau namie!!! Kaip gera!!! =)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#305113 Gerai miegojau nakti ir jauciuos super siandien . =)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305188 Mano katytė vakar ir šiandien pati atėjo pasimeilint. Taip gera pasidarė.
Parašėhappymouse
#305289 Jau turiu vieną vietą praktikai! Wūūūūūhūūūūūūūūūū! Uuuuch, kaip faina! :lakstau :DD B)
Parašėliudnas
#305300 nudziugino kai buvau pas akiu gydytoja, tai kad akys per pora metu nesuprastejo
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#305454 pradžiugino sese,prakalbejom sesias valandas skypu :D bet man vis tiek demesio stoka
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305525 Šią savaitę (nuo pirmadienio iki šiandien) džiugina atostogos. Bet tik dienos metas nuo 8:00 iki 17:00. Esu viena namuose (su dviem katinukais) ir jaučiuosi laisvai, gerai, net džiugiai, galiu daryti ką noriu, pasileidžiu muziką garsiai, šoku, dainuoju, bėgioju, juokiuosi, šypsausi, su katinukais užsiėmu...
Gaila jau baigiasi atostogos.

Norėčiau gyventi viena, tada kiekviena diena tokia būtų NAMUOSE. Net tvarkymasis nebeatrodo kančia. Išėjus iš namų visai kas kita.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305553 Pradžiugino kačiukai...
Mažasis pradėjo laižyti didžiosios ausį ir ji leidosi... Taip miela buvo.
Aišku po to katė nepamiršo apšnypšti mažučio.
Parašėhappymouse
#305745 sužinojau, kad Darius Žvirblis koncertuos kitą savaitę Panevėžy!!!! :super
Parašėhappymouse
#305919 Tai, jog sužinojau, kaip susireguliuot telefoną, kad rodytų ne tik numerius, bet ir vardus, kai kas nors skambina :DD
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#306692 Noriu pasidalinti tuo, kas mane šiandien labai pradžiugino. Tai skambutis, kad mano automobilis visiškai sutvarkytas. :super Dabar atrodo kaip naujas, nes visas priekis buvo sudaužytas. :( Jau stovi kieme. :DD
ParašėŠiršė
#307050 Gal čia ir negražu, bet...
Yra taip gera facebooke pamatyti buvusias klasiokes iš vidurinės mokyklos laikų, tas "kietas gražuoles", iš kurių tada sulaukdavau replikų, kurios dabar storomis kojomis, nušiurusiais plaukais, pudros nuvarginta oda - apie mokslus nė nekalbu.
Gražiai viskas apsisuko :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#310114 Šiandien mane pradžiugino laiškas iš žmogaus su kuriuo senai buvome susirašę ir kad pasiteiravo kaip aš :)))
Parašė Pterodactyl
Sigitutė rašė:Šiandien mane pradžiugino laiškas iš žmogaus su kuriuo senai buvome susirašę ir kad pasiteiravo kaip aš :)))

kaip paprasta tave pradziugint ;)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#313025 Uz dvieju sav . bus baigtos kazkokios rekonstrukcijos ir palyginus kokis dabar tiekia mas internetas sioj vietovej tai bus super 6 mb/s