Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
#304486 Nietzsche "Menschliches, Allzumenschliches"
Parašėhappymouse
#304547 F. Kafka "Pasakojimai"
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#304551 Knyga, kurią jau beveik baigiau skaityti " Nepramintuoju taku" (The road less traveled) M. Scott Peck. Bet kai norisi kažko lengvo paskaityti, tai labai gerą knygą radau "Dar daugiau problemų" Kerstin Gier. Žiauriai faina ir linksma knyga. :) Bet dabar galvoju, gal geriau neskaityti, kai yra minčių apie savižudybę, nes ten į tai yra linksmai pažiūrima. Mane tai paskatino apie tai daugiau galvoti, o tai manau nėra gerai. Bet skaitant šią knygą gali pamatyti, kad gyvenimas nėra toks blogas... :super
Parašė erica_jong
#304804 Kas nors skaitėtė Zarazos knygą apie gydymąsi psichiatrinėje ligoninėje?
http://kliedesys.jimdo.com/

Man labai smagiai susiskaitė, bet nepakeliantiems juodojo humoro nerekomenduoju :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304806 Einant į Vasaryną kiekvieną kart matau ant medžio kliedesio reklamą, bet neskaičiau. Ir kol kas neskaitysiu, nes nesinori nieko skaityt apie psichiatrines, ne tas laikas, tiesiog.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304909 Leunard Cohen (taip, to dainininko) "Žavūs nevykėliai" Bandžiau kažkada skaityt bet taip ir neperskaičiau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#305218 Pradėjau skaityti Dreizerio trilogiją, pirmąją trilogijos knygą - "Finansininkas".
Parašėhappymouse
#305920 Pradėsiu šiandien Gendručio Morkūno "puodukas kefyro ant palangės" :)
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#306100 vis dar neprisiverčiu pabaigt... "The Making Of The SAS and world's elite forces" - Dr. Terry White
Parašėhappymouse
#306218 Aaron T. Beck "Kognityvinė terapija ir emociniai sutrikimai"
Parašėhappymouse
#306312 Šitą padėjau šonan (per daug sausa) ir skaitau Judith S. Beck "Kognityvinės terapijos pagrindai" :)
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#306583 Anos Frank dienoraštis.
Gal ne taip gerai skaitosi, kaip norėjau, nes tikėjausi šiek tiek kitko, bet iš esmės esu patenkinta. Labai gerai atskleidžia paauglės vidinį pasaulį.
Parašė Mila
#306596 Neperseniausiai „atradau“ fantastiška dalyką- audio knygas. Dabar „skaitau“:
Dietrich Schwanitz
Ką turi žinoti kiekvienas išsilavinęs žmogus
Parašėhappymouse
#308789 Pradėjau Cees Nooteboom "Ritualai" :)