- 2013 10 31, 23:10
Man metus cipralex dvi savaites be perstojo galvą maudė, jokie vaistai nepadėjo. Dvi dienas be perstojo paverkiau ir daugiau nieko nebuvo.
Moderatorius: signs
- 2013 11 01, 08:11
beje laaaabai pablogejo per ta visa laika atmintis..net baisu..ar gali buti nuo geriamu antidepresantu/?
- 2013 11 01, 18:35
Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.
O dėl galvos ir man taip buvo, tiesiog svyruodavau... Kaip aptempdavo akyse.
- 2013 11 01, 19:18
butent..ir tas jausma spastovus,,nuolat kur akis pasukus susvyruoju...
parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusi
ir visos sventes dabar sugadintos
idomu kaip del alkoholio metimo metu?
Nepasitikinti rašė:Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.
parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusi
ir visos sventes dabar sugadintos
- 2013 11 01, 22:56
nesusilaikiau...
LIXXA rašė: ir visos sventes dabar sugadintos
nesusilaikiau...
- 2013 11 04, 12:11
Buvo pradeja gerai veikti po dvieju saaviciu vartojimo, toks gan ryskus pagerejimas, taciau dabar vel blogai trecia savaite , tik itariu , kad nuo pms , nes man visad jis stiprus buna, tuo metu liudna bunu istiempus ir daug nerimauju. O dabar liko savaite iki menkiu , tai itariu , kad del tu hormonu...tikiuosi vel pageres po to....
- 2013 11 04, 16:24
Net sunku patikėti, kad normali gydytoja galėtų skirti staigų antidepresantų metimą!!! Visada juos reikia mažinant mesti. Pati vieną kartą apsiskaičiavau, nepaklausiau gydytojos tai kelias savaites galvos svaigimus ir nesveiką būseną kenčiau.
LIXXA rašė:Nepasitikinti rašė:Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.
parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusiir visos sventes dabar sugadintos
Net sunku patikėti, kad normali gydytoja galėtų skirti staigų antidepresantų metimą!!! Visada juos reikia mažinant mesti. Pati vieną kartą apsiskaičiavau, nepaklausiau gydytojos tai kelias savaites galvos svaigimus ir nesveiką būseną kenčiau.
- 2013 11 09, 11:59
Geriu cipralex jau 3 savaites, vakar nusprendziau pameginti isgerti alaus 2 bonkes, nieko neatsitiko, idomiai jauciausi
atrodo ir nenusisnekejau , tik apgirtau stiprokai, bet gal del to dar , kad negerus jau 2 men alkoholio buvau:)
Pms stipriai pasireiske, bet tik todel manau, jog vaistus per mazai laiko geriu, bet jau ateina sviesesnes dienos jauciu tai, tik reik islaukti kol menesines prasides ir baigsis, nes ta laikotarpi visada viskas lbj blogai buna.
atrodo ir nenusisnekejau , tik apgirtau stiprokai, bet gal del to dar , kad negerus jau 2 men alkoholio buvau:)
Pms stipriai pasireiske, bet tik todel manau, jog vaistus per mazai laiko geriu, bet jau ateina sviesesnes dienos jauciu tai, tik reik islaukti kol menesines prasides ir baigsis, nes ta laikotarpi visada viskas lbj blogai buna.
- 2013 11 09, 13:41
nuo cipralex labai keisti šalutiniai poveikiai buvo... visiškai tirpdavo rankos, tiesiog nebuvo jėgų suspausti kažką ar paimti stipriai, tas labai užknisdavo ir tuo pačiu šitas keistas pojūtis man keldavo nerimą...uždaras ratas buvo, teko pakeisti vaistus ir taip jau daug kartų... dabar elontril'į vartoju - jokio šalutinio.
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough, and liked it, never really care for anything else."
- 2013 11 09, 14:06
yra šalutinių, kurie ir nepraeina, tarkim vartojau labai ilgą laiką paroxetiną, tai šalutinis jautėsi nuolat, o kai reikėjo nutraukt ir pakeist paraxetiną, buvo žiauriai sunku, nes po nutraukimo jaučiasi labai bjaurus šalutinis poveikis... yra šalutiniai, kurie būna trumpalaikiai ir praeina, pripranti prie vaisto, bet yra tokie, kurie atsiranda vartojant vaistą ilgą laiką...
masakra rašė:Tai tas salutinis turi praeiti po ilgesnio laiko..
yra šalutinių, kurie ir nepraeina, tarkim vartojau labai ilgą laiką paroxetiną, tai šalutinis jautėsi nuolat, o kai reikėjo nutraukt ir pakeist paraxetiną, buvo žiauriai sunku, nes po nutraukimo jaučiasi labai bjaurus šalutinis poveikis... yra šalutiniai, kurie būna trumpalaikiai ir praeina, pripranti prie vaisto, bet yra tokie, kurie atsiranda vartojant vaistą ilgą laiką...
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough, and liked it, never really care for anything else."
- 2013 11 09, 14:54
nu jo po ilgesnio laiko vartojant , jei nepraeina tai tikrai reik keisti.
defendu7 rašė:masakra rašė:Tai tas salutinis turi praeiti po ilgesnio laiko..
nu jo po ilgesnio laiko vartojant , jei nepraeina tai tikrai reik keisti.
- 2013 11 14, 18:27
tiva o as dabar jau pradejau jas vel gerti...ta prasme dabar vyksta metimas,bet jau paskyre ilga...8 dienas po puse,,dar 8 po ketvirti,,tikiuosi nebus baltu arkliu po viso to
erica_jong rašė:LIXXA rašė:Nepasitikinti rašė:Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.
parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusiir visos sventes dabar sugadintos
tiva o as dabar jau pradejau jas vel gerti...ta prasme dabar vyksta metimas,bet jau paskyre ilga...8 dienas po puse,,dar 8 po ketvirti,,tikiuosi nebus baltu arkliu po viso to