Moderatorius: signs

Parašė roo
Sigitutė rašė:P.S. Jei nori galiu paimti už rankos ir nuvesti, kad nepabėgtum :D

Siaip, dar abejoju del to, kad apskritai nesu "prarades sitos psicho-nekaltybes", ta prame, tai butu pirmas kartas, kai kreipciaus i tokio tipo istaiga. tai vis mastau, gal klaida darau, gal pirma reiketu pradet nuo paprastesnio bud, pas vizito pas psichologa, pvz. tokie pamastymai.
o kas tavo psichoterapeute dabar, jeigu ne paslaptis?
:D siaip nuvest uz rankos, butu puiki mintis. neturedamas paprasyt, kas mane paimtu uz rakos ir nuvestu, kad nepabegciau, sugalvojau pries keliones i Palanga metu, paskambint Jaunimo linijos savanoriams, paasikint situacija, ir ju "telefonines" rankos pagalba nueit ten kur reikia, o nepssivaiskciot po palanga ir nukeliaut namo :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306461 Turi tik priimt sprendimą ar tau reikia pagalbos ar ne. Kai priimsi, gali klaust toliau :achtung
Parašė roo
Sigitutė rašė:Turi tik priimt sprendimą ar tau reikia pagalbos ar ne. Kai priimsi, gali klaust toliau :achtung

tai jis kaip ir priimtas jau :) svarbiausia nepersigavot paskutine akimirka :)
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#306466 zinai man atrodo men daug mokomes ne tik is terapeutu, bet ir is zmoniu esanciu salia, tai bent man is grupines terapijos padejo daugiau suprasti, na pamatyti kaip kiti zmones tvarkosi su problemomis, kad i ta pacia situacija galima pazvelgti ivairaisi kampais. Tiesa, as gulejau Klaipedos psichiatrinej ligoninej, bet pati i ligonine labai norejau. O ir siaip vyko visokios terapijos meno, muzikos, ergo, poezijos, o ir siaip trap zmoniu pabuvau, nes siaip gyvenua labai uzsidarius visada viena budavau, tai smagu buvo, siek tiek vasaros stovyklas kartais primindavao, kai susiburdavom kokia grupele vakarais ir pliurpdavom, juokaudavom, labai ilgejaus ligonines stipriai net kokia puse metu isejus, su keliais zmones iki siol bendrauju, kitu kontaktus turiu, prisireikai kartais kokiais reikalais. zodziu ta "nekaltybe" subtilus reikalas, paciam reikia spresti kada prarast:) pradzioj baisu, bet veliau .. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306468 Kaip Meta sakė, ir Palangoje panašiai vyksta, intensyvus 30 kalendorinių dienų terapinis ciklas, visko ten. Aš ir ilgiuosi ką ten patyriau, todėl reikia bandyti gyvenime tai tęsti, su žmonėmis, tarp jų.
Parašė roo
Meta333 rašė:zinai man atrodo men daug mokomes ne tik is terapeutu, bet ir is zmoniu esanciu salia, tai bent man is grupines terapijos padejo daugiau suprasti, na pamatyti kaip kiti zmones tvarkosi su problemomis, kad i ta pacia situacija galima pazvelgti ivairaisi kampais. Tiesa, as gulejau Klaipedos psichiatrinej ligoninej, bet pati i ligonine labai norejau. O ir siaip vyko visokios terapijos meno, muzikos, ergo, poezijos, o ir siaip trap zmoniu pabuvau, nes siaip gyvenua labai uzsidarius visada viena budavau, tai smagu buvo, siek tiek vasaros stovyklas kartais primindavao, kai susiburdavom kokia grupele vakarais ir pliurpdavom, juokaudavom, labai ilgejaus ligonines stipriai net kokia puse metu isejus, su keliais zmones iki siol bendrauju, kitu kontaktus turiu, prisireikai kartais kokiais reikalais. zodziu ta "nekaltybe" subtilus reikalas, paciam reikia spresti kada prarast:) pradzioj baisu, bet veliau .. :)))

hm, as visad buvau tas, "kuris buna salia", etatinis guodejas nr. 1138 (taip nusprende mano scenarijaus autorius) bei pasaulio gelbetojo ordino riteris :D tik dabar panasu, kad man "kurybines atostogos". nors labaiu sakyciau as out business. is vienos barikadu puses, perejau i kita, nors, gal palyginimas su abrikadomis, gal but nelabi tisklus, siuo atveju.
as uz ta "nekaltybes praradyma" tik, pasikartosiu, nesu tikas, ar nereiketu pradet nuo kazko lengvesnio, negu ligonine. bet dar turiu laiko pamstyr, ir apsisprest.
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#306480 as asmniskai dabar jau turint visa patirti, keliauciau tiesiai i tokia klinika kaip palangoj, su privaciom ameninem konsultacijom spesi po ligonines. tiesiog ligoninej viskas bus greiciau, koncentruociau. Kaip mano vienas psichiatras sake, kuris dirbo privaciai, o dabar dirba ligoninej, kad konsultaciju neuztenka jei tikrai nori kazkam padeti, ligoninej yra visokiariopa pagalba. Tiesiog man su tom privaciom konsultacijom buvo toks ilgaaaas reikalas, nori kazka pasakyti menesi laukti, netinka vaistai, vel konsultacija po menesio, kazka pamirsai pasakyti vel po menesio, o ligoninej vizitacijos kasdien, ir siaip gali gydytoja pasigauti pasisneketi. Tik del terapeuto patarciau eiti pas ta, kuris arciaus sirdies, nes su nemegstamu tikrai nekas. Per konsultacija tiesiog sakyk, noriu pas ta ir ta, ir viskas, jei klaus kodel, sugalvok ka nors, kad patiko jo poziuris, koki straipsnis skaitei, rekomendavo kaznors, arba gali ir tiesiai sakyti kad tu tuom ir tuom teko bendrauti, nesiriso kontaktas.
Parašė roo
Meta333 rašė:as asmniskai dabar jau turint visa patirti, keliauciau tiesiai i tokia klinika kaip palangoj, su privaciom ameninem konsultacijom spesi po ligonines. tiesiog ligoninej viskas bus greiciau, koncentruociau. Kaip mano vienas psichiatras sake, kuris dirbo privaciai, o dabar dirba ligoninej, kad konsultaciju neuztenka jei tikrai nori kazkam padeti, ligoninej yra visokiariopa pagalba. Tiesiog man su tom privaciom konsultacijom buvo toks ilgaaaas reikalas, nori kazka pasakyti menesi laukti, netinka vaistai, vel konsultacija po menesio, kazka pamirsai pasakyti vel po menesio, o ligoninej vizitacijos kasdien, ir siaip gali gydytoja pasigauti pasisneketi. Tik del terapeuto patarciau eiti pas ta, kuris arciaus sirdies, nes su nemegstamu tikrai nekas. Per konsultacija tiesiog sakyk, noriu pas ta ir ta, ir viskas, jei klaus kodel, sugalvok ka nors, kad patiko jo poziuris, koki straipsnis skaitei, rekomendavo kaznors, arba gali ir tiesiai sakyti kad tu tuom ir tuom teko bendrauti, nesiriso kontaktas.

as nenoriu i ligonine, man nuo ju teisogine to zodzio prasme alergija ir nesvietiskas galvaskausmis prasideda kai ten lankaus. kaip kazkas is apzistamu sake, ten per daug negatyvios energijos. negaliu pasigirt kantrybe, man reikia cia ir dabar. na su ta kantrybe visteik reiks padirbet :) dar viena abejone del palangos, yra del to, kad ko gero neteksiu darbo. bet arba darbas, arba gyvenimas..is tikruju, sia kaimirka man nuotaikos pakilimas, ir atrodo, kad kam man is viso to reikia, bet paukiai zinau, kad rytoj, arba net greiciau viskas gali apsisukt 180 laipsniu.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306489 Taip ir man nuotaikų kaitos, jei aš šiandien pakili, nereiškia kad rytoj neverksiu.
Parašė roo
Sigitutė rašė:Taip ir man nuotaikų kaitos, jei aš šiandien pakili, nereiškia kad rytoj neverksiu.

as rytoj neverksiu. tiks siaip busiu zemiau plintuso, nesugebantis atsikelt is lovos ir nematantis jokios prasmes :)
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#306499 Litis tinka tokiais atvejais, kai didele nuotaiku kaita.
Parašė roo
Meta333 rašė:Litis tinka tokiais atvejais, kai didele nuotaiku kaita.

hm..as nevartoju nieko stipresnio uz aspirina, taip sakant..einant pas dantu gydytoja, sakau, be narkozes, daktare, bet tada jau tikrai verkiu :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306507 :D
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306564 Manau verta bandyti, nes pakliūna tikrai labai įvairių būklių. Bent jau diagnozę patikslins.