Moderatorius: signs
- 2013 11 20, 19:24
Pats tu toks!
- 2013 11 20, 19:37
Is kur tiek laiko? Gal apsiskaiciuoja zmones kas yra didesnis praradimas - ar sustabdyt studijas / mokslus / darba menesiui, ar metus, du ar nezinia kiek dirbti turint 10proc potencialaus pajegumo ir efektyvumo. Gal tau pasiseke ir niekada niekuo rimtu nesirgai, jei nesupranti, kad tuo metu nieko dirbt nesinori ir neiseina, jei liga rimta. Kai kam padeda pasveikti daugiau veiklos, o kitiems neiseina susitvarkyti su esamomis pareigomis ir atsakomybemis, todel siulyti visiems darba kaip universalia panaceja nera prasmes. Tik dar padidini kaltes, nevykeliskumo jausma tiems, kuriems su siais reikalais ir taip labai prastai.
IMissYou rašė:Is kur jus tiek laiko turit menesi gulet ? Pradekit dirbt ir praeis ligos. Tinginiai jus
Is kur tiek laiko? Gal apsiskaiciuoja zmones kas yra didesnis praradimas - ar sustabdyt studijas / mokslus / darba menesiui, ar metus, du ar nezinia kiek dirbti turint 10proc potencialaus pajegumo ir efektyvumo. Gal tau pasiseke ir niekada niekuo rimtu nesirgai, jei nesupranti, kad tuo metu nieko dirbt nesinori ir neiseina, jei liga rimta. Kai kam padeda pasveikti daugiau veiklos, o kitiems neiseina susitvarkyti su esamomis pareigomis ir atsakomybemis, todel siulyti visiems darba kaip universalia panaceja nera prasmes. Tik dar padidini kaltes, nevykeliskumo jausma tiems, kuriems su siais reikalais ir taip labai prastai.
- 2013 11 20, 19:55
Sigitute, neimk i galva, cia jau ne pirmas ir ne antras sio nario pasisakymas, neatitinkantis medicinos ir psichologijos ziniu.
- 2013 11 20, 20:19
Mano tas pasakymas buvo labiau sarkazmas ar siokia tokia ironija.
O kalbant apie sia istaiga esu girdejas daug geru atsiliepimu. Sekmes.
nemoku rašė:IMissYou rašė:Is kur jus tiek laiko turit menesi gulet ? Pradekit dirbt ir praeis ligos. Tinginiai jus
Mano tas pasakymas buvo labiau sarkazmas ar siokia tokia ironija.
O kalbant apie sia istaiga esu girdejas daug geru atsiliepimu. Sekmes.
- 2013 11 21, 12:06
Man taip pat gydytoja užsiminė, kad yra tokia galimybė man gauti siuntimą į šią įstaigą. Pakankamai gražiai atsiliepė apie šį centrą, bei jo darbuotojus.
Bet aš kategoriškai atsisakiau, gal dar nesu subrendusi tokiems dalykams ar pan. Bet manęs ten "surištos" nenuveštų... Pas mane kažkokia gynyba atsiranda kalbant apie tokius dalykus.
Bet aš kategoriškai atsisakiau, gal dar nesu subrendusi tokiems dalykams ar pan. Bet manęs ten "surištos" nenuveštų... Pas mane kažkokia gynyba atsiranda kalbant apie tokius dalykus.
Galbūt aš nenuėjau ten, kur ketinau, bet už tat sustojau ten, kur norėjau. — [Douglas Adams]
- 2013 12 20, 20:49
Kokia cia suma reiketu ruostis ,gavus siuntima ?
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2013 12 20, 21:17
tai turbut toje klinikoje gydo lengvesnius ligonius, delto ir padeda tos terapijos, o mano liga yra sizotipinis kazin ar labiau padetu nei sveksnos psihiatrine ligonine, nes ten taipat yra daug terapiju ir uzsiemimu, kaip manai?
Sigitutė rašė:Vidutinio sunkumo depresijos pasikartojantis epizodas
tai turbut toje klinikoje gydo lengvesnius ligonius, delto ir padeda tos terapijos, o mano liga yra sizotipinis kazin ar labiau padetu nei sveksnos psihiatrine ligonine, nes ten taipat yra daug terapiju ir uzsiemimu, kaip manai?
- 2013 12 20, 21:18
Nepigus reikalas , idomu sizotipinis neuzkliutu jiem , kazkur lyg skaiciau kad ne visom ligom sergancius priima . Realiai tai as toks depresuotas fobiju kalnas
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- Puslapis 3 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4