- 2013 12 30, 00:51
Braitas mano...mirs....Pasiemiau is prieglaudos tik pries 2 men,o vakar diagnozavo inkstu nepakankamuma....as taip ji myliu!! o dar toks protingas, tokio daugiau nebebus, jis viska supranta is puse zodzio, eidamas i lauka koridoriuje nulipa kelis laiptus ir atsisuka paziuri ar ateinu, laukia vidury sustojas....visad noredamas atkreipti mano demesi, su snukiu pabado man i ranka:((( zdindavo irgi taip..saugojo mane, visus kitus ignoravo, buvo ziauriai istikimas...tai toks suo kuris istikus nelaimei seimininko, nesitrauktu nuo jo nors ir iki kol pats numirtu...taciau as ji prarasiu:(((((((((((((((((((((((( kodel patys protingiausi sunys turi iskeliaut...jam tik 5 m...

bet jis nemoka pvz. komandos gulėt. Vyras davė pdf knygą "101 triukas, kurį gali išmokinti savo šunį" (ru) Tokia spalvinga knyga, su pavyzdžiais ir "gudrybėm" kaip "priverst" pvz atsigult šunį. Yra pvz., kad moteris prieš šunį sėdintį judina skaniestą tai link savęs, tai link šuns ir šuo turėtų atsigult. Nežinau kiek tai realu. Ypač mano šuniui, nežinau kas jo galvoj švilpia. 
Ačiū.