Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#309066 https://www.knygos.lt/lt/knygos/geros-n ... -terapija/

Labai naudinga knyga ,visiems suprantama kalba parasyt , jau jauciu jos realia nauda , tik aisku reikia dirbt su ja ,kaip ir psichoterapijoj. :super
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#309071 Pradėjau skaityti knygą, tokio žanro, kokio dar neteko skaityti, tai žiūrėsiu ar kabins ji mane. :)

X istorija (The Story of X) A.J. Molloy
Parašėhappymouse
#309078 A.L.Kennedy "Rojus". Kažkas pirmam puslapy pieštuku užrašęs "NESAMONĖ" (knyga iš bibliotekos), bet kiek skaitau, tai tokia šyza truputį, bet gera :)
Vartotojo avataras
Parašė Whita
#309080 Haruki Murakami - "Kafka pakrantėje". Na, mano mėgstamo stiliaus ir žanro knyga tai labai greitai skaitosi, nors šokinėjimas tarp siužetų kelia nemenką sumaištį, bet, kolkas, dar suprantu kas vyksta. Tik keliose vietose pradžioje buvo toks jausmas, tarsi skaityčiau patobulinta ir perrašyta Selindžerio "rugiuose prie bedugnės"
Parašė yattsukeru
#309124 Tess Gerritsen "Chirurgas", esu labai pasinešus ant detektyvų ir visokių CSI, Peter James jau kiek pabodo, tai pradėjau skaityt Tess Gerritsen, kolkas labai įdomu ir šiurpu..brr
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#309168 Rollo May "Meilė ir valia"
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#309794 aš dabar skaitau Brolius KARAMAZOVUS ir kažkokius lietuviškus apsakymus :)

neseniai perskaičiau SMIRNOS BURTININKĖS :)
(AUT. Maira MEIMARIDI)
Vartotojo avataras
Parašė Yoko
#309855 Netikėtai atradau šią temą, tad, kaip knygų mylėtoja, jungiuosi :)

Dabar skaitau Clarissa Pinkola Estes knygą "Bėgančios su vilkais", ją labai rekomenduoju visoms moterims. Vyrams į tą pačią temą - Robert Bly "Geležinis Džonas".
Abi knygos nėra lengvos, apie vidinį pasaulį, brandą, tad reikalauja nusiteikimo, bet dėl išminties neįkainojamos.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
Yoko rašė:Netikėtai atradau šią temą, tad, kaip knygų mylėtoja, jungiuosi :)

Dabar skaitau Clarissa Pinkola Estes knygą "Bėgančios su vilkais", ją labai rekomenduoju visoms moterims. Vyrams į tą pačią temą - Robert Bly "Geležinis Džonas".
Abi knygos nėra lengvos, apie vidinį pasaulį, brandą, tad reikalauja nusiteikimo, bet dėl išminties neįkainojamos.

Norėjau "Geležinio Džono" paskaityt, bet nerandu, nei bibliotekose, nei knygynuose.
Vartotojo avataras
Parašė Selė
#311403 Geras skyrius cia. Megstu skaityti. TV ziuriu mazai. Kadangi turiu du mazus anukelius, siuo metu skaitau "Mociutes knyga". :D :super
Vartotojo avataras
Parašė Selė
#312132 Pradėjau skaityti Marya Hornbacher " Madness. A bipolar life". Gaila, ka nėra lietuvių ar rusų kalba.
Vartotojo avataras
Parašė Yoko
#312161 Skaitau "Laimingi gyvenimo dėsniai". Keturios dalys pdf formatu čia www.esujums.lt prie knygų, jei kas susidomėtų :)