Moderatorius: Astro-Meška

Parašėliudnas
suicaedere rašė:O ką tokio tau darys ten, kad esi tikras dėl skausmo? jei ne paslaptis :)

dantis prakiures, tai pagreze ir vaistu uzdejo, neklydau - teko pakentet,
dabar vaistus nuo skausmo geriu niekaip nepraeina.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#304502 Aš nerimauju dėl savo katytės. Jau savaitę dingus lauke.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#304776 Nerimauju, pykstu ir liūdžiu, nes valgiau po 18 h.
Parašėhappymouse
#304931 Nerimauju dėl savo organizmo, kažkokius šposus krečia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
happymouse rašė:Nerimauju dėl savo organizmo, kažkokius šposus krečia :bloga

O kas vyksta?

Aš nerimauju dėl katytės. Ji urzgia jau ne tik ant katinuko, bet ir ant manęs. Bijau, kad nesusidraugaus su jaunu katinuku.

Ir šiaip visada dėl visko nerimauju.
Parašėhappymouse
#305060 Ai, vienu metu šposus krėtė - labai pykino ir rūgštys kilo, pilvą skaudėjo ir viduriai durniavo. Dabar jau daugmaž - padėjo kmynų arbata :)
Nerimauju (bet minimaliai, žodžiu, ne tiek labai, kad imčiausi veiksmų) dėl egzaminų, tiksliau dėl to, kad jiems nesiruošiu
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308253 Nerimauju dėl to, kad bijausi eiti viena pasivaikščiot.
Parašėhappymouse
#309380 Nerimauju dėl visokių niekų - kaip rytoj laidoj seksis, kaip su egzaminais bus, kaip visi meilės reikalai klostysis... Nežinau, baigiu nudurnėt, net temperatūra pakilo nuo to stresavimo :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#309383 O aš nerimauju dėl to, nes nežinau kaip man būti, nes egzistuoti jau pavargau...
Vartotojo avataras
Parašė Ego
#309392 Nerimauju, kad artimiesiems tuoj truks kantrybe su manim tokia apatiska ir liudna....
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#318584 Dėl to, kad jaučiu slegiančią baimę.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#318668 dėl savo fizinės sveikatos.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#321967 nes pradedu vis blogiau jaustis. Kažkas keisis. arba gydymas arba ir gydymas ir gal dar į ligoninę reiks gultis.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#327418 Neramu del rudenines depresijos... labai liudna.. niekuo negaliu saves pralinksminti... nieko nebenoriu.. viskas per prievarta.. Dieve, kaip sunku... :verysad: