Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#308848 Žinok savo buvusiose studijose sutikau krūvą absoliučiai sveikų žmonių, kurie elgiasi taip pat :achtung

Man rodos mes kaip vaikai - smagu daryti tai, kas malonu , o nuo viso kito norisi išsisukti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308851 Butent kas malonu tai nera noro ir issisukinet . Tarp sveiku ir daznai matau ,jei darbas knisantis ir ji galima atidet neaiskiam laikui tai taip ir daro :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#308852 Grįžtant prie temos, ačiū, kad prajuokinai savo parašiuku :super
Parašėhappymouse
#310116 Prajuokino Thomas Philips katalogas, tiksliau - prekė jame: lipdukų rinkinys šiukšlių konteineriams. :D
Parašėhappymouse
#310118 Bet ten tokie kieti tie lipdukai, tokios gėlytės :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#313281 Nuo ankstyvo ryto ieskojau budu , kad nesimatytu pagiriu atrodo radau , nuejau pas dantista ir suabejojau kam cia sunkiau po vakar , jam tai rankos drebejo :DD
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#313432 Šuo šalia miegodamas, per miegus man spyrė į koją. :D
O po to uostė mano koją. :D Gal uostė ar po spyrio nenumiriau. ;fly
Tie gyvūnai bajeristai. ;lolo
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#315140 Jau vakar, ne šiandien prajuokino babulka kažkokia...
Vedžiojau šunį, prie namo buvom... Maniškis nieko nedarė, tik uostinėjo,tik žiūriu kažkokia bobulka išlenda pro pirmo a. langą, kažką burbuliuoja, o aš su ausinėm, man dzin. Tik žiūriu kažkas nukrito, žiūriu šaukštas, pakeliu akis, žiūriu bliūdelis lekia. :achtung
Apšaudė mus šaukštais ir bliūdeliais. :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318829 Man vėl bajeriai su Saniu. :achtung Šiandien ypač daug kovojom dėl vietos ant lovos. :D Tik atsikeliu, atsisėdu jau šmurkšt kaip katinas ir knarkia mano vietoj. :D
Parašėbarfuss
#319403 Prajuokino šitas:

Vyras namuose pro duris įlėkęs šaukia:
– Žmonaaa!!! Greičiau į lovą!!!
Žmona metė puodus, greitai nusirengė ir lovon. Vyras plumt į lovą, abiem ant galvos kaldrą užmetė.
– Žiūrėk, kokį laikrodį nusipirkau, tamsoje šviečia…

:D