- 2013 04 09, 21:52
Nieko gero ligoninese nerasi. Privarys vaistu ir tiek. Siaip is savo patirties sakau, kad geriausia nutraukt visus ir gyventi be vaistu.
HappyAngel rašė:Kad man nei vieni nepadeda 100 proc. Tarkim kalbant, kad va geriu ir jaučiuosi pilnavertė, patenkinta gyvenimu. Šalia antidepresantų dar kartais paskiria Xanax, kuris man šiaip sau, Lexotanil - irgi jau senai pažįstami ir jie mane labiau slopina. Paskutinį kartą išrašė Somnols, nes jis mane stimuliuoja, geriu jį dieną. Pusė tabletės ir aš aktyvesnė. Šiaip jie yra miegui, bet manęs nemigdo. Patys antidepresantai tai tik pagerina bendrą būklę, galiu atsikelti, kažką veikti, ašaros nebyra ir pan. Labai nenoriu naujus antidepresantus bandyti, nes tos pirmos dienos būna baisios :x Supratau tik vieną, kad reikėtų kompleksinio gydymo. Bet tam dar nesiryžtu, t.y. gultis į ligoninę ar eiti į dienos centrą.
Nieko gero ligoninese nerasi. Privarys vaistu ir tiek. Siaip is savo patirties sakau, kad geriausia nutraukt visus ir gyventi be vaistu.

Juokingai skamba. Suprantu, kad tai pagerėjimas, remisija, kas ten žino, kas bus rudenį. Aš pati noriu pertraukos nuo vaistų. Bet va iškilo bėda, 2 dienas negėriau visai Cymbalta ir tas dienas baisu buvo: galva svaigsta, sutriko koordinacija, užeina karščio banga su silpnumu ir pykinimu. Vakarais sustoja skrandis, vakar net vėmiau, nors nebuvo kuo, tai skrandis tik traukėsi. Kažkoks košmaras, galvojau, kad mirsiu. Negi čia dėl to, kad negėriau Cymbalta? Kitų paaiškinimų nerandu. Beje, niekam nebuvo tokio šalutinio poveikio nustojus gerti Cymbalta kaip kūno niežėjimas?

Nors sergu depresija ilgai ir pas psichiatrus vaikštau ne pirmus metus, bet tik prieš puse metų šiuos vaistukus išrašė
Na geriau vėliau nei niekada