Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#305110 Taigi, kodėl nepasidalinus savo svajonėmis ar šiaip "pasvaigimais", kurie aplankė šią akimirką? :)

Vat aš šiandien per anglų užsisvajojau, kad būtų vasara, tada sėdėčiau su šortais balkone ant spintelės, užsikėlus kojas ant palangės, rūkyčiau mėlyną kamelį ir gerčiau puslitrį kavos iš geltono puodelio... Jau būčiau baigus mokyklą, išsilaikius egzaminus, įstojus kolegijon. Ir būtų toks wonderful life... B)
Bet čia daugiau "svaigalai", nes nebesiruošiu gert nei kavos, nei rūkyt. Bet juk galima ir be šito. :)

O apie ką šią akimirką svajojate jūs? =)
Parašėhappymouse
#305111 P.S. Ši tema ne visai tas pats, kas "Šią akimirką labiausiai norėčiau", nes čia ne tiek norai, kiek tokie... Pasvaigimai? Nežinau. Palieku moderatoriams spręsti =)
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305112 O aš kaip tik šią akimirką svajoju apie romantišką filmą, kurį žiūrėčiau su vaikinu (kurio neturiu).
Parašėmarronnier
#305145 Kokia nuostabi tema...

Kaip tik lapkričiui artėjant pats tas... Eeee... Mekekeeee....

O aš svajoju apie glostymus ir šiltą kūną.

Happymouse, labai vaizdelį ryškų nupaišei su tuo mėlynu cameliu ir kavos kibiru. Dar, žinoma, saulė, ir tu basa sėdi kur kojas parėmus ir užsižiūrėjus į tolį. Visai kaip iš (de)motyvacinių paveiksliukų. Belieka tik prierašą kokį sumąstyt. :da
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305190 Svajoju apie moliūgų sėklas. Bet valgyt jau negaliu, nes jau po 18 h ir jau išsivaliau dantis.
Svajoju, kad jei valgyčiau moliūgų sėklas, tai norėčiau jomis apmėtyti draugą (kurio neturiu). Nes mėgstu būti žaisminga.

Svajoju apie geresnę ateitį.
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#306102 Atostogas Maniloje ! Su kokia nors sexy lady šalia manęs... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#306127 Kadangi šią savaitę sudaužiau mašiną, tai svajoju, kada ji bus sutaisytą ir vėl galėsiu ja važinėti... Ech...
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#310811 Sia akimirka svajoju apie vesu vasaros vejeli prie juros stebin saulelidi su nuostabe mergina kurios neturiu. :heart
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#310812 Sia akimirka svajoju apie vesu vasaros vejeli prie juros stebin saulelidi su nuostabe mergina kurios neturiu. :heart
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#310813 Svajoju, kad išsipildytų mano norai. :relax:
Parašėvarliuke
#326218 apie ateinančią vasarą :D
Parašėvarliuke
#326265 Šią akimirką svajoju apie..masažą sustingusiems pečiams :)
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#326491 Ne tai kad svajoju, bet ko norėčiau:

Norėčiau turėt kokias 2-3 tarnaites, kurios mane maudytų, iššukuotų plaukus, atliktų visokias „būtinas“ grožio procedūras. Galėtų ir dantis išvalyt, neprieštaraučiau. Na žinot, kaip būdavo ten senovėj, kur visokios princesės turėdavo tarnaites, kurios jas prižiūrėdavo. :bloga
Parašėvarliuke
#326492 Šitas super ,visada svajoju apie tarnaites :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#326497 Aš tarnaičių irgi norėčiau, bet buity kad padėtų, o prie manęs būtų sąlyga, kad nelįstų. :achtung

Aš svajoju, kad vyras ilgiau namie pabūtų. Liko dvi savaitės. :bloga