Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#300812 Planuoju gulėti visą dieną gulėti, nes galva plyšta.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300814 jau kelios dienos lakuoju duris , tai siandien viena is ju , ir dar ne paskutine .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301142 Po kursų susitvarkyti kambarį, susitvarkyti knygas, nukrauti klepą kiek gausis, susitvarkyt vaistažoles vėl...
Pagroti gitara, pasikartot, pasimokyti gabalus.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#309100 gaminti daug maisto, atlikti viso kūno depiliaciją, paskaityti knygą, išeiti su šunių ilgam pasivaikščiojimui.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#310953 Pasivaikščioti po miesto mėgiamas vietas, pabūti su savimi ir pasimėgauti saule.
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
Sigitutė rašė:Pasivaikščioti po miesto mėgiamas vietas, pabūti su savimi ir pasimėgauti saule.

Aš tik namie moku būti su savimi :) taip saugiau jaučiuos. O lauke.. neturiu ką veikti, neturiu su kuo veikti, neturiu pas ką, kurt veikti...
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#311086 Paskaityti knygą, pabandyti papiešti ir nueiti į muzikos užsiėmimus.
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
#311090 Eisiu į grupinę psichoterapiją vakare. Pyktis mane atpalaidavo fiziškai šiek tiek, jaučiuosi lankstesnis, plastiškesnis. Galėčiau ir kung-fu pademonstruoti :D Reakcija gal ir netokia greita, bet gal geresnė, nes fiziniai ištekliai sutelkti. Veiklumas kažkoks yra. hmmmmmm ką daryt?! :D Turbūt kaip kokia bipolinė depresija - tai ramybė (arba liūdesys), tai pyktis (arba entuziazmas). Bet abu įmanoma suderinti, jeigu tarpu jų yra tiltas harmonijos, tiltas kažko, kas logiškai susietų... ir VA, turbūt tai turėtų būti tiltas sąmoningumo didesnio, t.y. kad sąmoningai galėčiau įjungti ir išjungti vieną ar kitą nuotaiką priklausomai nuo poreikių, situacijos. O tam manau reikia ir didesnio pasitikėjimo savimi, daugiau patirties visuomenėje bendraujant įvairiai - tuo pačiu ir prie savo emocijų įvairių priprasčiau. Visa tai manau galų gale privestų prie vidinės ramybės. Už tai ir šampano išgerčiau. Turbūt ir saulės daugiau reikia, dažniau :) Aš galiu atsigauti!!!!! Aš galiu ištrūkti iš depresijoooooossss!!!!!! ? :D visiems to linkiu :)
Parašė khaleesi
#311851 Šiandien, kiek čia liko tos dienos. Kadangi pusę jos jau prabimbinėjau. Bandysiu skaityti knygą - skaitau storą knygą ir reikia greičiau pabaigt ir grąžint į biblioteką. Prižiūrėsiu vaiką, nes vyras nuėjo pamiegot dieną. Dar pasėdėsiu prie kompiuterio, pasiparinsiu dėlko nors, prikursiu planų rytojui kurių pusės neįvykdysiu, na, man dabar atrodo, kad viskas įmanoma, bet paskui ateis diena, kai vėl nieko nebenorėsiu veikt. Tokiom fazės pas mane, maniakinė depresija, tik šiuo metu nepaūmėjusi, tai ir svyravymai nelabai smarkūs, bet visviena norisi kažką daryti su savo gyvenimu tada, kai neturiu galimybės, o kai reikia realiai kažko imtis jau nebėra noro, taip ir slenka dienos tuščiai
Gyvenimas super trumpas. Jau daugiau negu trečdalis (jeigu pasiseks sulaukt pensijos) pralėkė. pagalvojus labai liūdna ir baisu darosi.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#312357 Užsidegti žvakių, prie arbatos ir torto gabalėlio pasiimti knygą ir paskaityti...
Parašė shybearr
#313615 miegoti, skaityti, klausyti muzikos
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315347 Nu net nežinau,naktis dar ilga :DDD
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#317281 Gulėti, gulėti ir skaityti, gulėti.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317285 Ką skaitysi?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317290 užsirašyti pas bendros prakt. gyd. kad užršytų pas chirurgą ir endokrinologę, plius užsirašyt pas odontologę, pachatint, dar pagrot gyta ir užsivest popierinį dienoraštį po ilgo laiko vėl...