Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#303447 padainavau, negaliu pakęst tokios muzikos, bet visai gerai pražvalėjau, nes jau lūžinėjau ant darbo stalo.

SEKANTI - paskaityti knygą.
Parašė erica_jong
#304662 Na labai lengva užduotis man, nes stengiuosi nuolatos turėti skaitomą knygą :aciu

duosiu gana egoistišką užduotį-

PARAŠYTI MAN ASMENINĮ PRANEŠIMĄ (nes kliūna tas "Jūs neturite naujų pranešimų" už akių, o Jums tai bus proga išsakyti kokią nors savo mintį nepažįstamam žmogui :P)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#304675 pranešimą parašiau

Sekanti užduotis =)

SUSITVARKYTI NAMUS
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#310840 Eik pasivaikščioti į parka ar mškeli.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#310859 Tomex, iš pradžių reikia įvykdyti paskutinę užduotą užduotį, kurią uždavė happymouse, o tada paskelbti savo.
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#310967 Paveikslėlis
VISI EINAME PASIVAIKŠČIOTI
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#310988 Oho kaip kruopščiai, šaunuolis :super na šiandien jau aš niekur nebeišeisiu, gal spėsiu rytoj :)
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#310989 Tavo žodžai pradžiugino mane B)
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#311187 Kodėl niekas neina pasivaikščioti? Šendie aš pasivaikščiojau, supratau savo mintis ir pasisėmiau optimizmo tad ir jus judėkite! Pajuskit pavasari :da
Vartotojo avataras
Parašė Būtybė*
#312749 Nepopuliari tema? Aš pasinaudojau paskutiniąja užduotimi, šiandien po labai labai ilgo laiko išėjau pasivaikščioti viena.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#312752 Būtybe, tai dabar duok užduotį kitiems :)
Vartotojo avataras
Parašė Būtybė*
#312763 Na gerai.
Pagaminti kokį dar negamintą desertą ir įkelti jo nuotrauką čia.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#313430 Desertus dažnai gaminu, tik neturiu kaip fotografuot dažniausiai. Taigi užduočiai:

Paveikslėlis

nauja užduotis: pažiūrėti komediją
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#314476 Pažiūrėjau vakar. Nors ten pristatoma kaip komedija, bet gal labiau drama buvo - „Vasaros karaliai“. Na bet laikas tikrai smagiai prabėgo.
Nauja užduotis: NUFOTOGRAFUOTI ŽIBUTĘ.