Moderatorius: signs

Parašė Linaaa
madute rašė:as geriu paroksetina, pradejau nuo 10mg savaite, po to padidino iki 20mg, pirmadieni jau pradejau po 40mg, 20 ryte ir 20 per pietus.geriu jau trecias menuo, paskyre daugiau, nes liga nepasiduoda.del ryto tai man irgi kosmaras kazkoks, taip ir laukiu vakaro, kada galesiu eit miegot.siandien pamazu prisiverciau namie tvarkytis, vyras anksciau gryzo is darbo, kazkaip lengviau, vienai sunkiausia but, taip ir lenda visokios ikyrios mintys i galva

Užjaučiu,labai žinoma situacija,jau bandžiau daugeli antidepresantu,o poveikio jokio,tik blogyn eidavo nuo jų.Aš pradejau taip pat nuo 10 mg.,bet kai padidinau 20 mg labai skauda galva,tai vel sumažinau,o pas gydytoja tik už 2 savaičių.Taip ir gyvenu nežinomybej,tiksliau ne gyvenu bet egzistuoju,tik raminamieji gelbsti tam kartui.
Parašė madute
#311171 o as jau net raminamuju nebegaliu, pripratau prie ju:(
Parašė Linaaa
madute rašė:o as jau net raminamuju nebegaliu, pripratau prie ju:(

Jei ne paslaptis kiek laiko sergat?As puse savo amžiaus kovoju su vėjo malūnais,tai krentu tai kylu,o paskutiniu metu duobej :(
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#311179 jei ne paslaptis kokia jusu diagnoze?
Parašė Linaaa
nnijole rašė:jei ne paslaptis kokia jusu diagnoze?

Depresija, panikos atakos.
Parašė madute
#311241 as sergu jau nuo 2009m, staigiai mire senelis, per menesi laiko nusivariau iki panikos priepoliu, dabar ketvirtas kartas kaip sergu, deja jau pripazinta gili depresija.sis atkrytis sunkiausias, niekaip negaliu issikapstyt, labiausia gaila seimos ir artimuju, nes jiems turbut labai sunku
Parašė Linaaa
madute rašė:as sergu jau nuo 2009m, staigiai mire senelis, per menesi laiko nusivariau iki panikos priepoliu, dabar ketvirtas kartas kaip sergu, deja jau pripazinta gili depresija.sis atkrytis sunkiausias, niekaip negaliu issikapstyt, labiausia gaila seimos ir artimuju, nes jiems turbut labai sunku

O man stipriai paaštrėjo,kai sunkiai susirgo tėvukas,o kai mirė visiškai palūžau.Ir jau antri metai gyvenu kaip sapne,nors susitaikiau su netektim,toks gyvenimas.Sergu jau daugiau kaip dešimt metų,bet taip stipriai dar nebuvo.Jei neis geryn gydytojas sakė i ligonine teks,o taip nesinori ,bet nėra iš ko rinktis :-(
Parašė madute
#311511 o as tai jau ir nebezinau nuo ko man paastreja, esu labai uzdara, gal tas turi itakos, viska laikau savy, kai prisipildo, tai jau sprogsta galingai.dar menesines velavo, savaite, tai isvis buvau panikoj, galvojau gal nescia, o su mano tokia busena ir vaistu vartojimu, negali but ne minties apie kudyki.aciu dievuj, siandien nakti prasidejo mm, tai bent del to galiu rami but..Vakar isvis kazkokia faze uzejo, tik zliumbimas ir nieko kito.kaip jums gal jau geriau?Seimoj visokios krizines situacijos irgi ziauru depresuotiems zmonems, as niekaip nepajegiu susidorot su netiketu stresu, bijau net pagalvot kas butu jei kas nutiktu
Parašė Linaaa
madute rašė:o as tai jau ir nebezinau nuo ko man paastreja, esu labai uzdara, gal tas turi itakos, viska laikau savy, kai prisipildo, tai jau sprogsta galingai.dar menesines velavo, savaite, tai isvis buvau panikoj, galvojau gal nescia, o su mano tokia busena ir vaistu vartojimu, negali but ne minties apie kudyki.aciu dievuj, siandien nakti prasidejo mm, tai bent del to galiu rami but..Vakar isvis kazkokia faze uzejo, tik zliumbimas ir nieko kito.kaip jums gal jau geriau?Seimoj visokios krizines situacijos irgi ziauru depresuotiems zmonems, as niekaip nepajegiu susidorot su netiketu stresu, bijau net pagalvot kas butu jei kas nutiktu

Buvau išvažiavusi į kaimą,tai grynas oras gal truputį į naudą,pasivaikšciojimai tikrai padeda.Šnd grįžau i Vln.tai nežinau kaip bus rytoj,čia jokio noro nėra vaikštinėt gatvėmis.O kas liečia pagerėjima,tai gal truputį kažkas keičiasi,gal truputį ramiau,bet dar ne savam kaily kaip anksčiau buvau,bet juk reikia laiko pati suprantu,o tos kantrybės nebėra jau,taip norisi kuo greičiau pasijust geriau.Ir aš stresuoju dėl kiekvienos smulkmenos,nemokam kovot su stresu.Stiprybes jums ir optimizmo,laikykimės....
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
Linaaa rašė:Buvau išvažiavusi į kaimą,tai grynas oras gal truputį į naudą,pasivaikšciojimai tikrai padeda.Šnd grįžau i Vln.tai nežinau kaip bus rytoj,čia jokio noro nėra vaikštinėt gatvėmis.

Savam kaime nesinori niekur trainiotis... kita vertus gal iš tiesų miestas veikia negatyviau negu kaimas, gamta...? Gal yra kas čia gyvenantis kokiame vienkiemyje?
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#313839 Visa laika gerdavau ryte seroxata, dabar gal puse metu geriu vakare 22h, visada tuo paciu laiku. Tai galiu pasakyti jog sumazejo salutiniu, miegu gerai, ryte atsikeliu iskart darbingas, norisi kazka veikti ir t.t.
Parašė Linaaa
Caprittarius rašė:
Linaaa rašė:Buvau išvažiavusi į kaimą,tai grynas oras gal truputį į naudą,pasivaikšciojimai tikrai padeda.Šnd grįžau i Vln.tai nežinau kaip bus rytoj,čia jokio noro nėra vaikštinėt gatvėmis.

Savam kaime nesinori niekur trainiotis... kita vertus gal iš tiesų miestas veikia negatyviau negu kaimas, gamta...? Gal yra kas čia gyvenantis kokiame vienkiemyje?

Mano kaimas vienkiemyje,grįžtu į miestą energingesnė,nežinau gal pavasaris veikia,o gal AD padeda.Bent jau įkyrios mintys nelenda ir ramiau...Bet aš geriu dabar cipralex.
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#314008 o as turiu kita beda...man jau gydytoja liepe nutraukti vartojima siu Ad.arba bent bandyt mazint.nes ju jau kaip ir nebereikua.jauciuosi gerai.tik turiu psichologine priklausomybe...labai bijau jog neatsirastu nutraukimo simptomai.geriu dabar 20mg .nezinau kaip iveikt ta psichologine baime... :?
Parašė RainyNight
#319228 Aš neseniai pradėjau vartoti Seroxat. Pirmas dienas baisiai pykino, nieko negalėjau veikti, nes maniau, kad nuo mažiausio krustelėjimo apsivemsiu. Bet po to praėjo :super šiaip kol kas stiprių efektų nejaučiu kas liečia nuotaiką. Nemigos iš vis nepaveikė, net manyčiau pablogino. Gal todėl, kad atsigulus į lovą negaliu ramiai gulėt, juda kojos, plius nuo vaistų dažniau varo į tuoletą.
Parašė K2_fujativeK2
sandrita rašė:o as turiu kita beda...man jau gydytoja liepe nutraukti vartojima siu Ad.arba bent bandyt mazint.nes ju jau kaip ir nebereikua.jauciuosi gerai.tik turiu psichologine priklausomybe...labai bijau jog neatsirastu nutraukimo simptomai.geriu dabar 20mg .nezinau kaip iveikt ta psichologine baime... :?

man juos mazinant galva nutirpus visada buvo