Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243473 Tai galima ta knygute ,,nukniaukti'' ir paskaityti :da
Pas mane ten gal 10 lapu buvo prikeverzota su pastabom :da
Diagnozes ne tik skaiciais, bet ir paaiskinimais parasytos.

Ir siaip manau savo medicinine knygele vartyti mes turime pilna teise. Cia as taip manau.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243474 P. S. Dabar galvoju, kad butu neblogai kazkaip pritaikius proga tuos lapus is tos knygutes isplesti....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243485 kaip as ta ligos istorija paziuresiu,jei einu pas seimos gyd. o ne o poliklinika, cia vadinasi med.paslaugu centras,tokie kaip privatus mazi kabinetai.Ten mazos patalpos,ju visur dabar yra.Man patogiau ,nes nereikia vazineti i poliklinika.Reikes registratores paklausti,bet manau gyd.nepatiks,jei skaitysiu.Didelese polikl. tai imanoma,nes kortele kartais duoda i rankas.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243486 Tada taip...As i poliklinka vaiksciojau
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243490 aciu Vitalijai :by
Vartotojo avataras
Parašė mango123
linn rašė:dauguma uzsiemimu kuriu netekau gryzo i mano gyvenima,nebera baimiu nelogiskiems dalykams,panikos atakos nebesikartoja,nerimas beveik isnykes,daug pozityviu minciu,savo tikslu zinojimas ir ju siekimas,noras kazka veikti,bendrauti su visais,pagieza ir pyktis nebelydi mane kiekviena diena,``nervu gadinimas`` del menkniekiu isnykes ir dar daug ko nebera kas mane stumbdavo i nevilti :)))

o ka tu pakeitei ar padarei,kad nustojai taip galvoti?
Vartotojo avataras
Parašė mrs.lovett
#267240 Negulėjau savo lovoj nuo birželio 11d. Einu ir veikiu. O kas svarbiausia - noriu veikti.
Vartotojo avataras
Parašė Mertinsonas
#273073 xex,dar vienas sveikimo pozymis,manyciau,tai retesnis apsilankymas depresijos klube :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273086 ir arkliui aisku ,ka parase Mertinsonas.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#273105 o man neaisku. nesijauciu siuo metu depresuota, bet daug laiko praleidziu namie, todel uzsuku pabendraut :)
Vartotojo avataras
Parašė Mertinsonas
#273106 reiskias,kiekvienam skirtingai :)
Vartotojo avataras
Parašė Etsia
#291838 O aš čia apsilankau kaip tik ne kai labai blogai jaučiuos (nes tada nieko negaliu daryt), o kai atsiranda maža viltis ir noras ir tada čia atėjusi sugebu tą viltį pakurstyt, nes paskaitau, kaip žmonės stengiasi ir tai įkvepia arba kaip žmonės nesistengia, o tai irgi įkvepia, nes nori būt geresnis ir sugebėt stengtis :)
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
#293783 SVEIKI VISI =)
na ka manau ir kazkiek jau keiciuosi i geraja puse..geriu dar AD tik 2 menesiai,bet jau kas ryta atsikeliu nebepikta ant viso pasaulio,nors miegot lb lb norisi,,net nebebunu pikta,,,nebera blogu minciu...nebera nesveikos baimes bet kokiam paprastam darbui atlikti,,(tarkim vairuoti svetimoje salyje)kazkaip dabar einu ir darau..o anksciau pries tai kildavo 100 neigiamu minciu...
nebepratrukstu taip greitai...nors kartais dar buna,,bet nebetaip...su vyru nebesipykstame taip,tas yra svarbiausia...dabar supratau kad visi pykciai daugiausia nuo manes budavo,nuo mano iskeltu burbuliavimu del smulkmenu..teva..visai nebloga mano savijauta,,,ir tikiuosi kuo toliau bus tuo geriau... :DD :DD :DD :DD :DD
ir visiem kitiem linkiu tuo paties B) B) B)
:lakstau
:by
Vartotojo avataras
Parašė Redikas
#311327 na as nezinau ar turiu tikraja depresija, ar (greiciausiai) kita problema (asmenybes sutrikima). kazkaip nedristu kreiptis i daktarus. taciau turiu problemu su daznai pasireiskiancia bloga nuotaika ir nusivylimu savo gyvenimu. bandau gydytis pati (itikenejimais ir ivairiom veiklom). per paskutines kelias savaites isitikinau, kad budama viename is savo lankomu bureliu jauciuosi daug linksmesne, todel dabar stengiuosi niekad jo nepraleisti ir visuomet sudalyvauti. nuotaikos pagerejimas burelio metu pasireiskia per tai, kad bendraudama su keliais ten esanciais zmonemis, prie kuriu jau pripratau (nors is pradziu stresuodavau), gaunu demesio, kurio man ryskiai truksta. taip pat budama ten (lankau kurybini rasyma) judu link vieno is pagrindiniu savo tikslu link - noriu parasyti knyga (na pradzioj viena, o po to ziuresiu kaip seksis). be kurybinio rasymo ir ten esancios man mielos atmosferos dar padeda keli artimi draugai (ju daug ir neturiu). jiems bet kada galiu pasiskusti del visko ir sulaukti is ju patarimo, pagalbos, taip pat demesio. taip pat prie geresnes nuotaikos prisideda ir savo mastymo vystymas. cia turiu omenyje tam tikru knygu skaityma. man itin vienu metu padejo "Vienuolis, kuris pardave ferrari". toje knygoje (arba kokioje kitoje R. Sharma knygoje) daug demesio skiriama zmogaus nusiraminimui ir minciu pravalymui. jei kam sio rasytojo knygos ir nepatinka, tai manau tikrai galima surasti kitokiu, kurios konkreciam asmeniui tiktu. ir visgi, vienas is pagrindiniu dalyku, kur inoreciau dar karta pabrezti, tai yra kokia nors savirealizacijos veikla (mano atveju kurybinis rasymas ir kelios kitos veiklos). mazai kam pasiseka rasti labai patinkanti darba arba studijas, todel ir atsiranda depresine nuotaika, kad darai ne tai, kas is tiesu patiktu, todel reikia bent keleta valandu per savaite skirti veiklai, kuri jums kiekvienam tikrai yra miela, priimtina ir patinkanti... ;)
Parašė khaleesi
Redikas rašė:mazai kam pasiseka rasti labai patinkanti darba arba studijas, todel ir atsiranda depresine nuotaika, kad darai ne tai, kas is tiesu patiktu, todel reikia bent keleta valandu per savaite skirti veiklai, kuri jums kiekvienam tikrai yra miela, priimtina ir patinkanti... ;)

kaip lengva pasakyti :)
manau yra atvirkščiai, iš pradžių depresija o po to jau nedarbas etc. ...