Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#311870 BLT :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

;puf ;puf ;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#311995 ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf :egles: :egles: :twisted: :twisted: :twisted: :death :death

Sušikta viskas, sumauta, suknista, lenda pikta dvasia, neriasi, kokia aš pikta
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#313961 ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf
BL kokia susikta sumauta diena, oras niurus, sergu, i mokykla nejau, kepiau bulve druskos padauginau sumauta diena sumautas mano gyvenimas
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#314546 o geras :) šį mėnesį dar nieks nesikeikė čia,tai aš būsiu pirma...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#314547 tai va ...NU IR EINA NAKUI TA BRAIŽYBA..VISI AUTOCAD'AI IR KITAS ŠLAMŠTAS :oops: O dar dėstytoja gera avėpiza nieko nepaaiškina
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315530 ;puf ;puf ;puf :verkiu :verkiu :verkiu

NEKENČIU, KĄ TIK GAVAU SMŪGĮ Į PAŠIRDŽIUS.....priputo su draugais laikiausi,bet kai apsisuko spjovė į mano maldavimus ir išėjo valkiotis kažkur naktį tai jau neatleisiu.....gali negrįžt, į areštinę pasimt tikrai N.E.V.A.Ž.I.U.O.S.I.U....UŽSIPYP GRABAIS
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#315545 Išsiblaivys ir ateis tavęs atsiprašyti .Enigmo ,turbūt draugas Velykas šventė .Reiškia padaugino ...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#316200 Vėl valkautauja.... :cry:
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#316206 :verkiu :verkiu :verkiu GRĮŽO PENKIOM MINUTĖM,SUMUŠTI,GIRTI KAIP ...IR TEPASAKĖ UŽMUŠIU IR VĖL IŠĖJO...IŠPROTĖSIU,..ką daryt,ką dayt???
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#316207 nerimas belekoks,nežinau ką daryt,kam skambint visi miega..... :sos:
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#316220 Grįžo paryčiais,su kočėlu laukiau,dar apsistumdėm,tiksliau mane stūmė į sieną...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#316221 Nežinau kas čia per gyvenimas su pasistumdymais. Prisimenu kai klasiokė dailės akadėj mokės, pasakodavo kad viena kursiokų porelė ir bendrabuty susiimdavo ir per paskaitas susikaldavo, nežinau, man taip nepatinka, buvo mane broliukas supyzdinęs girtas, tai durnelė mentams neskambinau, kentėjau kelias dienas kol galų gale pradėjau normaliai kvėpuoti. Dabar iškart mentams skambinčiau dar užsodinčiau blyn tą kūtvelą, eina jis šikti. Bomžas, blyn.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#316473 vodka