Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
#313936 nuo nerimo geriausias Klonezepamas vakare pries miega ketvirciuka isgeriu ir kita diena jokio nerimo :super Olanzapinas + Klonezepamas :super
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#313945 Klonazepamas narkata , veliau gersi ne del to kad padeda ... O vaistas geriausias yra pats nerimas , jaust ir analizuot .
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
anglis rašė:nuo nerimo geriausias Klonezepamas vakare pries miega ketvirciuka isgeriu ir kita diena jokio nerimo :super Olanzapinas + Klonezepamas :super

Bus kaip man, atsargiai. Tas klonezapamas gali sugadinti gyvenimą kaip ir heroinas. Po ketvirtį, paskui visa, dar toliau, kad nuimtų jau abstinenciją- trys į dieną ir daugiau. O abstinencija baisi- tęsiasi du- tris mėnesius, kai tuo tarpu heroininė- 3-4 dienas.
Ne pamokslauju, tik perspėju.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#314149 Nežinau, aš nebūčiau taip nusiteikus prieš clonazepamą. Toks jausmas, kad tos priklausomybės grynai psichologiškos, nes man taip nėra buvę. Nors nežinau, gal čia tik aš nepriprantu. Būdavo ir nerimas baisus ir viskas, gerdavau aš to clonazepamo tikrai ne po ketvirtuką, bet kartais ir po keturias. Ir pastebėjus, kad organizmas priprato ir nebeveikia, tai laisvai galiu negert paskui. Dabar du mėnesius be clonazepamo ir nėra didelio poreikio, niekad nelyginčiau su jokiu heroinu. Su jokiais raminamaisiais man nėra buvę blogai, nors gerdavau aš jų daug, bet niekad nutraukus nejausdavau kažko blogo. Be to, kam gąsdint žmones?? Yra atvejų, kai iš tikrųjų labai reikia raminamųjų, kai gali gyvybę žmogui išgelbėt. Nereikia čia nieko gąsdint. Aš pati nežinau, net neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus be clonazepamo ar kitų raminamų. Ir sveikinimai didžiausi jums, jeigu sugebat jaustis taip puikiai ir nereikia jokių vaistų, nes oi, juk galima priprasti B)
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Farewell rašė:Nežinau, aš nebūčiau taip nusiteikus prieš clonazepamą. Toks jausmas, kad tos priklausomybės grynai psichologiškos, nes man taip nėra buvę. Nors nežinau, gal čia tik aš nepriprantu. Būdavo ir nerimas baisus ir viskas, gerdavau aš to clonazepamo tikrai ne po ketvirtuką, bet kartais ir po keturias. Ir pastebėjus, kad organizmas priprato ir nebeveikia, tai laisvai galiu negert paskui. Dabar du mėnesius be clonazepamo ir nėra didelio poreikio, niekad nelyginčiau su jokiu heroinu. Su jokiais raminamaisiais man nėra buvę blogai, nors gerdavau aš jų daug, bet niekad nutraukus nejausdavau kažko blogo. Be to, kam gąsdint žmones?? Yra atvejų, kai iš tikrųjų labai reikia raminamųjų, kai gali gyvybę žmogui išgelbėt. Nereikia čia nieko gąsdint. Aš pati nežinau, net neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus be clonazepamo ar kitų raminamų. Ir sveikinimai didžiausi jums, jeigu sugebat jaustis taip puikiai ir nereikia jokių vaistų, nes oi, juk galima priprasti B)

Aš negasdinu, bet yra kaip yra. Pavartokit metus po tabletę kasdien ir staigiai nutraukit, tada jis ir pasirodo visame gražume.(Aišku, jeigu abstinencijos neslopinate alkoholiu.) Nutraukinėt reikia palengva, per kokius tris mėnesius.

Čia kam įdomu:

http://daubaras.wordpress.com/benzodiazepinai/
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
DeVilbiss rašė:Klonazepamas narkata , veliau gersi ne del to kad padeda ... O vaistas geriausias yra pats nerimas , jaust ir analizuot .

Spejau laiku nusiimti sita vartotika :D o nuo nerimo manau geriausias xanax gal
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#314203 Bromazepamas (Lexotanil ir pan.), bet, žinoma, geriausia - "jaust ir analizuot".
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#314210 bet prie lexotonilio priprantama .Aišku ,kad geri vaistai .
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#314214 Prie beveik visų raminamųjų priprantama. Man labiausiai padėdavo Klonazepamas ir Lexotanilis. Ant abiejų buvau sėdus jėzusmarija kaip ir niekam to nelinkiu. :bloga :bloga :bloga Bet vis tiek, man atrodo, yra tas laikas sergant, kai racionalaus mąstymo ir psichoterapijos nerimui šalint neužtenka. Belieka vartoti vaistus, bet labai sąmoningai ir jaučiant saiką. :?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#314229 svarbiausia nedidinti dozės .O kaip atpratai nuo šių vaistų ? :)
Parašė Aviliukas
#314265 Manau tam, kad nepriprastum, reikia kaitalioti. Bent man taip gydytoja darė. Pvz. mėnesį ar du vartojai Lexotanil, tada juos keičia kitu kokiu, man asmeniškai - Xanax. Gal individualu, bet net ir ilgiau pavartojus minėtų vaistų man nebūdavo priklausomybės. :)))
Parašėnemoku
#314267 As tai visus raminamuosius meciau lengvai. Lexotanili vartojau daugiau nei metus, bet pajauciau, kad nebereikia, tai emiau ir meciau ta pacia diena. Kelis metus nevartojau, ne per seniausiai pajauciau, kad kartais reikia, tai 1-2 kartus per savaite pavartoju, o jei jauciu, kad gerai ir be ju, tiesiog nevartoju. :?
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#314278 As 3,5 metu geriau clonezepama, kai dirbdavau slenkanciu grafiku ir nemazai, po 2-3 tabletes, ir nieko, nustojau dirbti ir nebegeriau
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#314285 Čia gal kaip kam. Visi mes skirtingi, kiekvieno organizmas vis kitaip reaguoja į vaistus. Todėl vieni įpranta, o kiti ne.

svarbiausia nedidinti dozės .O kaip atpratai nuo šių vaistų ?

Man labai padėjo kai kurie DK nariai nuvesdami pas gydytoją. Tiksliai jau nepasakysiu, po kiek išgerdavau tablečių per dieną, bet būtų nenormalu, jei prisiminčiau. Žinau, kad tam, jog sumažinčiau iki trijų tablečių ir nejausčiau lomkių, man leido sugert po 8 Relaniumo tabletes. Dabar nesuprantu, kokiu būdu aš dar sugebėjau funkcionuot. Tai va. Praėjus pačiam pikui, nuo tų trijų tablečių mažinau iki dviejų su puse, po to - iki dviejų ir t.t.. Nutraukimo procesas truko labai ilgai. Kokius pusantrų metų. Aišku, buvo galima ir greičiau susitvarkyti. Tiesiog kol jausdavau nerimą ar būdavo nemiga, gėriau Klonazepamą puselėm ir ketvertukais. Su gydytoju sutarėm, kad geriau nesipratint prie kito vaisto.

Tiesa, man tokį stiprų nerimą sukėlė AD. Ir tikriausiai todėl jo neimdavo jokie raminamieji, o aš vis didinau didinau didinau dozę. O ką daryt, kai iš nerimo laukais lakstyt nori?

Žodžiu, raminamuosius reikia vartot atsakingai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#314293 Aš geriu Lexotonil ,kad man dieną neskaudėtų galvos , būčiau ramesnis ir būtų geresnė nuotaika .Man užtenka po pusę tabl. 3 kart dienoje .Man psichiatrė išrašo ,tik sako ,kad jie negydantys vaistai .Kažin kas gali atsitikti nuo ilgo vartojimo ,man gydytoja sakė ,kad lexo bukina žmogų.Aš jau geriu 10 metų . :bloga