"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
Moderatorius: signs
- 2014 03 24, 09:11
Klonazepamas narkata , veliau gersi ne del to kad padeda ... O vaistas geriausias yra pats nerimas , jaust ir analizuot .
- 2014 03 24, 09:34
Bus kaip man, atsargiai. Tas klonezapamas gali sugadinti gyvenimą kaip ir heroinas. Po ketvirtį, paskui visa, dar toliau, kad nuimtų jau abstinenciją- trys į dieną ir daugiau. O abstinencija baisi- tęsiasi du- tris mėnesius, kai tuo tarpu heroininė- 3-4 dienas.
Ne pamokslauju, tik perspėju.
anglis rašė:nuo nerimo geriausias Klonezepamas vakare pries miega ketvirciuka isgeriu ir kita diena jokio nerimoOlanzapinas + Klonezepamas
Bus kaip man, atsargiai. Tas klonezapamas gali sugadinti gyvenimą kaip ir heroinas. Po ketvirtį, paskui visa, dar toliau, kad nuimtų jau abstinenciją- trys į dieną ir daugiau. O abstinencija baisi- tęsiasi du- tris mėnesius, kai tuo tarpu heroininė- 3-4 dienas.
Ne pamokslauju, tik perspėju.
Darvinas? Per daug paprasta...
- 2014 03 26, 22:59
Nežinau, aš nebūčiau taip nusiteikus prieš clonazepamą. Toks jausmas, kad tos priklausomybės grynai psichologiškos, nes man taip nėra buvę. Nors nežinau, gal čia tik aš nepriprantu. Būdavo ir nerimas baisus ir viskas, gerdavau aš to clonazepamo tikrai ne po ketvirtuką, bet kartais ir po keturias. Ir pastebėjus, kad organizmas priprato ir nebeveikia, tai laisvai galiu negert paskui. Dabar du mėnesius be clonazepamo ir nėra didelio poreikio, niekad nelyginčiau su jokiu heroinu. Su jokiais raminamaisiais man nėra buvę blogai, nors gerdavau aš jų daug, bet niekad nutraukus nejausdavau kažko blogo. Be to, kam gąsdint žmones?? Yra atvejų, kai iš tikrųjų labai reikia raminamųjų, kai gali gyvybę žmogui išgelbėt. Nereikia čia nieko gąsdint. Aš pati nežinau, net neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus be clonazepamo ar kitų raminamų. Ir sveikinimai didžiausi jums, jeigu sugebat jaustis taip puikiai ir nereikia jokių vaistų, nes oi, juk galima priprasti
- 2014 03 27, 07:54
Aš negasdinu, bet yra kaip yra. Pavartokit metus po tabletę kasdien ir staigiai nutraukit, tada jis ir pasirodo visame gražume.(Aišku, jeigu abstinencijos neslopinate alkoholiu.) Nutraukinėt reikia palengva, per kokius tris mėnesius.
Čia kam įdomu:
http://daubaras.wordpress.com/benzodiazepinai/
Farewell rašė:Nežinau, aš nebūčiau taip nusiteikus prieš clonazepamą. Toks jausmas, kad tos priklausomybės grynai psichologiškos, nes man taip nėra buvę. Nors nežinau, gal čia tik aš nepriprantu. Būdavo ir nerimas baisus ir viskas, gerdavau aš to clonazepamo tikrai ne po ketvirtuką, bet kartais ir po keturias. Ir pastebėjus, kad organizmas priprato ir nebeveikia, tai laisvai galiu negert paskui. Dabar du mėnesius be clonazepamo ir nėra didelio poreikio, niekad nelyginčiau su jokiu heroinu. Su jokiais raminamaisiais man nėra buvę blogai, nors gerdavau aš jų daug, bet niekad nutraukus nejausdavau kažko blogo. Be to, kam gąsdint žmones?? Yra atvejų, kai iš tikrųjų labai reikia raminamųjų, kai gali gyvybę žmogui išgelbėt. Nereikia čia nieko gąsdint. Aš pati nežinau, net neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus be clonazepamo ar kitų raminamų. Ir sveikinimai didžiausi jums, jeigu sugebat jaustis taip puikiai ir nereikia jokių vaistų, nes oi, juk galima priprasti
Aš negasdinu, bet yra kaip yra. Pavartokit metus po tabletę kasdien ir staigiai nutraukit, tada jis ir pasirodo visame gražume.(Aišku, jeigu abstinencijos neslopinate alkoholiu.) Nutraukinėt reikia palengva, per kokius tris mėnesius.
Čia kam įdomu:
http://daubaras.wordpress.com/benzodiazepinai/
Darvinas? Per daug paprasta...
- 2014 03 27, 19:46
Bromazepamas (Lexotanil ir pan.), bet, žinoma, geriausia - "jaust ir analizuot".
F25.1: 25mg Zoloft, 400mg Seroquel XR, 2000 mg Depakine Chrono
- 2014 03 27, 21:09
bet prie lexotonilio priprantama .Aišku ,kad geri vaistai .
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2014 03 27, 21:41
Prie beveik visų raminamųjų priprantama. Man labiausiai padėdavo Klonazepamas ir Lexotanilis. Ant abiejų buvau sėdus jėzusmarija kaip ir niekam to nelinkiu.
Bet vis tiek, man atrodo, yra tas laikas sergant, kai racionalaus mąstymo ir psichoterapijos nerimui šalint neužtenka. Belieka vartoti vaistus, bet labai sąmoningai ir jaučiant saiką.
Bet vis tiek, man atrodo, yra tas laikas sergant, kai racionalaus mąstymo ir psichoterapijos nerimui šalint neužtenka. Belieka vartoti vaistus, bet labai sąmoningai ir jaučiant saiką.
- 2014 03 28, 10:04
svarbiausia nedidinti dozės .O kaip atpratai nuo šių vaistų ?
- 2014 03 28, 20:14
Manau tam, kad nepriprastum, reikia kaitalioti. Bent man taip gydytoja darė. Pvz. mėnesį ar du vartojai Lexotanil, tada juos keičia kitu kokiu, man asmeniškai - Xanax. Gal individualu, bet net ir ilgiau pavartojus minėtų vaistų man nebūdavo priklausomybės.
- 2014 03 28, 20:43
As tai visus raminamuosius meciau lengvai. Lexotanili vartojau daugiau nei metus, bet pajauciau, kad nebereikia, tai emiau ir meciau ta pacia diena. Kelis metus nevartojau, ne per seniausiai pajauciau, kad kartais reikia, tai 1-2 kartus per savaite pavartoju, o jei jauciu, kad gerai ir be ju, tiesiog nevartoju.
- 2014 03 28, 22:15
Čia gal kaip kam. Visi mes skirtingi, kiekvieno organizmas vis kitaip reaguoja į vaistus. Todėl vieni įpranta, o kiti ne.
Man labai padėjo kai kurie DK nariai nuvesdami pas gydytoją. Tiksliai jau nepasakysiu, po kiek išgerdavau tablečių per dieną, bet būtų nenormalu, jei prisiminčiau. Žinau, kad tam, jog sumažinčiau iki trijų tablečių ir nejausčiau lomkių, man leido sugert po 8 Relaniumo tabletes. Dabar nesuprantu, kokiu būdu aš dar sugebėjau funkcionuot. Tai va. Praėjus pačiam pikui, nuo tų trijų tablečių mažinau iki dviejų su puse, po to - iki dviejų ir t.t.. Nutraukimo procesas truko labai ilgai. Kokius pusantrų metų. Aišku, buvo galima ir greičiau susitvarkyti. Tiesiog kol jausdavau nerimą ar būdavo nemiga, gėriau Klonazepamą puselėm ir ketvertukais. Su gydytoju sutarėm, kad geriau nesipratint prie kito vaisto.
Tiesa, man tokį stiprų nerimą sukėlė AD. Ir tikriausiai todėl jo neimdavo jokie raminamieji, o aš vis didinau didinau didinau dozę. O ką daryt, kai iš nerimo laukais lakstyt nori?
Žodžiu, raminamuosius reikia vartot atsakingai.
svarbiausia nedidinti dozės .O kaip atpratai nuo šių vaistų ?
Man labai padėjo kai kurie DK nariai nuvesdami pas gydytoją. Tiksliai jau nepasakysiu, po kiek išgerdavau tablečių per dieną, bet būtų nenormalu, jei prisiminčiau. Žinau, kad tam, jog sumažinčiau iki trijų tablečių ir nejausčiau lomkių, man leido sugert po 8 Relaniumo tabletes. Dabar nesuprantu, kokiu būdu aš dar sugebėjau funkcionuot. Tai va. Praėjus pačiam pikui, nuo tų trijų tablečių mažinau iki dviejų su puse, po to - iki dviejų ir t.t.. Nutraukimo procesas truko labai ilgai. Kokius pusantrų metų. Aišku, buvo galima ir greičiau susitvarkyti. Tiesiog kol jausdavau nerimą ar būdavo nemiga, gėriau Klonazepamą puselėm ir ketvertukais. Su gydytoju sutarėm, kad geriau nesipratint prie kito vaisto.
Tiesa, man tokį stiprų nerimą sukėlė AD. Ir tikriausiai todėl jo neimdavo jokie raminamieji, o aš vis didinau didinau didinau dozę. O ką daryt, kai iš nerimo laukais lakstyt nori?
Žodžiu, raminamuosius reikia vartot atsakingai.
- 2014 03 29, 08:51
Aš geriu Lexotonil ,kad man dieną neskaudėtų galvos , būčiau ramesnis ir būtų geresnė nuotaika .Man užtenka po pusę tabl. 3 kart dienoje .Man psichiatrė išrašo ,tik sako ,kad jie negydantys vaistai .Kažin kas gali atsitikti nuo ilgo vartojimo ,man gydytoja sakė ,kad lexo bukina žmogų.Aš jau geriu 10 metų .

Olanzapinas + Klonezepamas 

o nuo nerimo manau geriausias xanax gal