Moderatorius: signs

Parašė destiny girl
#309206 Man mirtazapinas(esprital) , vartoju tik 1\4 dali vakare =, o jau alkis kaip pas drambli kas pusvalandi i saldytuva. azkoks k,osmaras!!! Priaugaus apie 6 kg. Bet geras kad nuo ju uzmiegu daugiau nieko. o del svorio tai labai pergyvenu :oops: :bloga
Parašė naujas_vartotojas
destiny girl rašė:Man mirtazapinas(esprital) , vartoju tik 1\4 dali vakare =, o jau alkis kaip pas drambli kas pusvalandi i saldytuva. azkoks k,osmaras!!! Priaugaus apie 6 kg. Bet geras kad nuo ju uzmiegu daugiau nieko. o del svorio tai labai pergyvenu :oops: :bloga
labai keista, kaip tik snekejau siandien su daktare apie si vaista sake 1/4 nera normali doze ir gali sukelt nebent placebo efekta, kad reiketu pradet vartot bent nuo 1/2 kad jis tikrai veiktu. bet turejo galvoj 15mg tabletes. tavo gal didesnes koncentracijos?
Parašė destiny girl
naujas_vartotojas rašė:
destiny girl rašė:Man mirtazapinas(esprital) , vartoju tik 1\4 dali vakare =, o jau alkis kaip pas drambli kas pusvalandi i saldytuva. azkoks k,osmaras!!! Priaugaus apie 6 kg. Bet geras kad nuo ju uzmiegu daugiau nieko. o del svorio tai labai pergyvenu :oops: :bloga
labai keista, kaip tik snekejau siandien su daktare apie si vaista sake 1/4 nera normali doze ir gali sukelt nebent placebo efekta, kad reiketu pradet vartot bent nuo 1/2 kad jis tikrai veiktu. bet turejo galvoj 15mg tabletes. tavo gal didesnes koncentracijos?

Mano 30mg, noreciau numest, bet be ju neuzmiegu. Siaip kai buvau numetusi labai svori, tai man tikrai atstate, aisku po gero men jauciau poveiki.
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309297 Buvo išrašę vakarais kartu su Ketipinor 25mg. Savaitę pagėriau, bet daugiau negalėjau. Išmiegodavau normaliai, bet iššaukė labai didelį, pyktį, agresyvumą bei irzlumą, tai nuėmė ir nebegeriu. Tie simptomai išnyko :)
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
Cuddle rašė:Buvo išrašę vakarais kartu su Ketipinor 25mg. Savaitę pagėriau, bet daugiau negalėjau. Išmiegodavau normaliai, bet iššaukė labai didelį, pyktį, agresyvumą bei irzlumą, tai nuėmė ir nebegeriu. Tie simptomai išnyko :)

Sumaišiau temas. Apie Valdoxan parašiau.. O kas liečia svorį, tai Olanzapiną gėriau 4 dienas. Pajutau, kad nejaučiu saiko. Suvalgydavau daug saldumynų ir šiaip apetitas žvėriškas buvo :x Nuėmė taip pat.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra

Man irgi Mirtazapin labai apetitą padidino, pirmas kelias savaites nieko daugiau negalvojau, tik apie maistą. Vėliau daugmaž susinormalizavo, bet apetitas vis tiek didesnis ir svoris šiek tiek auga.
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
Cuddle rašė:
Cuddle rašė:Buvo išrašę vakarais kartu su Ketipinor 25mg. Savaitę pagėriau, bet daugiau negalėjau. Išmiegodavau normaliai, bet iššaukė labai didelį, pyktį, agresyvumą bei irzlumą, tai nuėmė ir nebegeriu. Tie simptomai išnyko :)

Sumaišiau temas. Apie Valdoxan parašiau.. O kas liečia svorį, tai Olanzapiną gėriau 4 dienas. Pajutau, kad nejaučiu saiko. Suvalgydavau daug saldumynų ir šiaip apetitas žvėriškas buvo :x Nuėmė taip pat.

Pats vartoju ketipinora tai valgau nesustodamas. seniau naudojau olazapina tai irgi besustojimo valgiau..abu vaistai skatina apetita. Bent valgau.. ne kaip seniau nieko nevalgydavau :D
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#314366 sweiki,ar kas gal wartojot citalopram antidepresanta? ar ir padejo?
Parašėnemoku
Ernesta23 rašė:sweiki,ar kas gal wartojot citalopram antidepresanta? ar ir padejo?

Na, cia juk tema apie svori... Gal temoje, skirtoje konkreciai citalopramui, gautum daugiau atsakymu.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#314370 tai kad niekas neatraso :oops:
Vartotojo avataras
Parašė vataitau
#325835 Aš gerdavau paroxetin'ą tai man žvėriškai numušė svorį - per mėnesį -7kg. Kadangi aš truputuką apvalutė tai man tas netgi patiko :) tiesiog nesinorėjo valgyt tada, kai nereikia. o vėliau jį pakeitė dėl nemigos į valdoxaną tai ne tik senas svoris grįžo, bet ir sveiki nauji 8 kg :/
Parašė kivis
#330477 Ar buvot kas nuo escitalopram actavis priauge svorio?
Parašė K2_fujative_K2
kivis rašė:Ar buvot kas nuo escitalopram actavis priauge svorio?

Neauga nuo ju
Parašė Aqua
K2_fujative_K2 rašė:
kivis rašė:Ar buvot kas nuo escitalopram actavis priauge svorio?

Neauga nuo ju

Man per nepilnus metus priaugo 13 kg. Zveriskai noredavosi saldumynu, bandeliu. Tiesa, is pradziu, pirmas 3 sav. svoris krito, nes pykino ir nesinorejo valgyti.